chlopkers
Fanka BB :)
No tak. Lepiej nie komentowac.na razie powstrzymam się od komentarza z wiadomych powodów
Tak czy inaczej mocne kciuki [emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak. Lepiej nie komentowac.na razie powstrzymam się od komentarza z wiadomych powodów
Tak to ja miło Cię widziećKochana ja tez podchodze z KD, my chyba juz rozmawialysmy na kafeterii/Hope2018 . Fajnie, ze sie do nas przylaczylas
@szczescie1986 powiel wiadomość do niego ale w tytule napisz "pilne".Która mi doradzi co mam zrobić? Pasnik wogole nie odpisuje na moja wiadomość pilne jedynie co w piątek i ze jest mu przykro hmmm od tamtej pory nic
Wczoraj potwierdziłam my,ze beta nie urosła i jaki plan i tez nic
Rozumiem,ze nie jestem jedna ,ale tak goni mnie czas ,a ja dalej siedze z palcem w tyłku hmmmm
@NataliaNNN no nie wygląda to dobrzeCześć Dziewczęta, jestem taka zdołowana. 31dpt (6dniowy zarodek był podany) i jest cały czas puste jajo byłam wczoraj na usg. boję się że już nic z tego nie będzie