reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

teraz juz czuje sie dobrze, troche ospala ale ogolnie dobrze. Siedze w domu choc tez sporo pracuje bo ciagle cos!
Czekam na email od ginekologa ze zwolnieniem na 50% i tak mam zamiar poczekac nastepne 3 tygodnie! Dopiero dzisiaj byl dzien 3 a gdzie jeszcze pozostale 18!!!

To dobrze Asiu, ze nie ma narazie zadnych wiekszych skutkow ubocznycn, fajnie, ze moglas zostac w domku. Nawet jesli pracujesz to zawsze to troche mniej presji jak nie musisz do biura isc. Trzymam kciuki za pozytywny przebieg.

reklama
A wiec tak
Jaka ja niecierpliwa i to moja wada
Pasnik odpisał mam odpuścić cykl i zrobić przeciwciała ANA i mu przesłać i oczywiście zejść stopniowo z encortonu

Aleście niecierpliwe. :rofl2::rolleyes: Jajca są na razie 3 po ok 16mm, cos tam jeszcze jest jakiejś drobnicy ale to zdecydowanie za duza różnica w wielkości żeby nagdoniły jak dla mnie. Zresztą te 16stki to chyba za szybko i za dużo urosły od sb więc stawiam, że też moga buć puste. Estradiol niziutko, 400. Punkcja najpewniej w sobotę, zobaczymy co będzie. W razie W jakby się okazało, że jednak coś się uda uhodować to i transfer przekładamy ze względu na długą stymulację - w sb będzie już 21dc, więc endo może być ujowe. Także @Kurcia - Pani przodem ;)
Dżoasia między mną a Kurcią sa 2 dni różnicy w gonapeptylu to chyba będziemy podchodziły wszystkie w podobnym czasie jak wszystko dobrze pòjdzie ... :-)

reklama
Do góry