Monika 2311
Zaangażowana w BB
Super gratulujęPięknie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulujęPięknie
Taaa, jasne... twoj , malo takich jest
Gratulacje teraz niech rosnie beta dzidzia i brzusio ....Dzisiejsza beta 167.21
Ale to nie o to absolutnie chodzi, moj maz jest az za wylewnyMoże Twój jest po prostu mało wylewny ale na pewno w środku tak smao przeżywa.
Teraz one są z 5 lub 6 doby, więc nie wiem jak się podzieliły, a ja dostałam 9B trzydniowaCzyli maja lekkie opoznienie, powinny byc 8 .
Ja bym w tym tak nie grzebala tylko brala jak daja, nic ci to nie da Szerloku
9 B to by znaczylo , ze ma 9 blastomerow i jest dobrej jakosc, ale te oznaczenia do reszty mi nie pasuja. Zapytaj , ja na serio tego nie kumamTeraz one są z 5 lub 6 doby, więc nie wiem jak się podzieliły, a ja dostałam 9B trzydniowa
Oł jeah! Równowaga w przyrodzie musi być cieszymy się bardzo! Ile waza Maluchy? Wyrownały się troszke? Przystojniaki!Hej, ja już po wizycie. Prawdopodobnie (lekarz był bardzo mocno przekonany przy ferowaniu swego osądu) będą chłopaki.
Szczerze powiedziawszy zbił mnie z pantałyku, bo kilka razy słyszałam, że ma być parka ale jestem szczęśliwa. Serduszka pięknie biją, wszystkie narządy są widoczne.
Tak więc @Pandzia89 jak na zamówienie inkubuję dla Ciebie zięciów.
Mam nadzieję, że nie będę nigdy teściową z koszmarów. [emoji6]
Muszę Wasze posty z dzisiaj nadrobić. [emoji8]Zobacz załącznik 899141Zobacz załącznik 899142
Tak wyrównały. No już całkiem pulchne. Jeden ma 211 gramów a drugi 203 gramy. Wyprzedzają o tydzień wiek ciąży, tak więc jak nawet chyba bliźniaki będą u mnie duże.Oł jeah! Równowaga w przyrodzie musi być cieszymy się bardzo! Ile waza Maluchy? Wyrownały się troszke? Przystojniaki!
Super wiesciTak wyrównały. No już całkiem pulchne. Jeden ma 211 gramów a drugi 203 gramy. Wyprzedzają o tydzień wiek ciąży, tak więc jak nawet chyba bliźniaki będą u mnie duże.