reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Kuźwa, 99% bym powiedziała...Kazda to wstaje z kolan... wiecie dlaczego 90% tej procedury bierze na siebie kobieta
To nie bylo pytanie
Nie, opiscilam cykl bo wyjazd za wyjazdem we wrzesniu i byl by problem z monitoringiem jajec. Ruszam w kolejnym cykluAnetka a zapisałaś się do Lewego?
Niezapominajka2018
Rozbawilas mnie@Felia, zależy jaka wada wyjdzie w kariotypie. To, że połączenie Waszych da akurat wadę letalną jest naprawdę bardzo rzadkie, ale trzeba to sprawdzić.
Przykro mi, że znów musisz przez to przechodzić.
@Barburka gratuluję córci
@Sol, mogę teraz z czystym sumieniem powiedzieć: A NIE MÓWIŁAM?!
@dżoasia, czekamy na newsy!
@Agonia777, przykro mi cholercia, zrób jeszcze za w dni może to leniuszek jaki?
@annemarie wiem, że to jeszcze u Ciebie wcześnie, ale ja mam mocne przeczucie, że będzie ok
@Niezapominajka2018 super, masz tam całą drużynę koszykarską nawet z ławką rezerwowych
Monia i @Megi1985@ gratuluję pozytywnych bet! Oby rosły dalej tak pięknie!
Niezapominajka2018
Może jutro dostanę kartę informacyjna. W 3 dobie dostałam i większość miała podział na 5, 6, 7 części czy jak to się mówić.Najgorsze ze kliniki maja swoje oznaczenia, wlasnie po to zeby nie porownywac i zeby sie czesto nie wydalo ze podaja ci zarodki ktore sa niezdolne do życia. Robia tak niestety
Moim zdaniem powinna byc jedna klasyfikacja i kazda klinika powinna sie tego trzymac.Bo z tego co tobie z BB wkleilam wychodziloby ze 5 dniowe zarodki maja 2 blastomery , a to jest podzial w 1 dniu juz. Dlatego nie moze to jedno z drugim pasowac.
Niezapominajka2018
Oooo super, pierwszy raz słyszałam o takim zastosowaniu. Ja miałam w sobotę na dojrzewanie i pekanie przed punkcja.Przy transferze w poniedzialek, dla ulepszenia implantacji i stworzenia zarodkom lepszych warunkow.
Ruszaj kochana będę trzymała kciukasy, (mam Cię w obserwowanych osobach to mi nie umknieszNie, opiscilam cykl bo wyjazd za wyjazdem we wrzesniu i byl by problem z monitoringiem jajec. Ruszam w kolejnym cyklu
reklama
Justin87
Hej, ja już po wizycie. Prawdopodobnie (lekarz był bardzo mocno przekonany przy ferowaniu swego osądu) będą chłopaki.
Szczerze powiedziawszy zbił mnie z pantałyku, bo kilka razy słyszałam, że ma być parka ale jestem szczęśliwa. Serduszka pięknie biją, wszystkie narządy są widoczne.
Tak więc @Pandzia89 jak na zamówienie inkubuję dla Ciebie zięciów.
Mam nadzieję, że nie będę nigdy teściową z koszmarów. [emoji6]
Muszę Wasze posty z dzisiaj nadrobić. [emoji8]
Szczerze powiedziawszy zbił mnie z pantałyku, bo kilka razy słyszałam, że ma być parka ale jestem szczęśliwa. Serduszka pięknie biją, wszystkie narządy są widoczne.
Tak więc @Pandzia89 jak na zamówienie inkubuję dla Ciebie zięciów.
Mam nadzieję, że nie będę nigdy teściową z koszmarów. [emoji6]
Muszę Wasze posty z dzisiaj nadrobić. [emoji8]
Załączniki
Podziel się: