Anetka a zapisałaś się do Lewego?@Megi1985 cudowna wiadomosc!!! Ja niedlugo sama tu zostane ze starej gwardii [emoji16]
reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
Zbiorowo gratuluje pieknych ciaazowych bet, serduszek, pieknych widokow na usg no i najwieksze grtulacje dla @Barburka, niech malwnka Anastazja rosnie jak na drozdzach, a ty wracaj do formy jak najszybciej!
@Agonia777 @Felia kuWa tak mi przykroooooooooo, trzymajcie sie dziewczyny. @Felia zwlaszcza Ty. Zastanawia mnie jaki mamy wspolny mianownik z tymi poronieniami. Jeszcze u @JoannaRak tez bylo takie nagle poronienie. Czy kluczem faktycznie jest immuno czy co. :/
@Never give up zaaazdro takiego estradiolu, podziel sie wez!!! Ja jeszcze czekam na wiz, krew na e2 oddana.
@dzoasia, @Felia, ja tez mowie ze to bardzo podobne do mojej sytuacji. Na koniec pazdziernika, moze poczatek listopada bedziemy wiedziec czy wujek Jarek mial racje!! Oby [emoji120]
Moze nie winka a rakije i jakies ziolka na odprezenie nam trzeba haha.No ch.... to się mozna stymulować dodatkowo oprócz kliniki
Moj kolega wciaz namawia mnie na joge, czyli generalnie na medytacje. Owszem, moze i dobry pomysl, bo poziom kortyzolu mam chyba chronicznie wysoki. Sek w tym, ze nie potrafie wysiedziec spokojnie i zanudzac sie w sobie ohmmmm.
Ech pierdziele to wszystko. Wpraszam sie na wasze krakowskie spotkanie, gdyby sie odbylo. Popije sobie, posmieje sie, moze kolektywnie poryczymy troche a na koncu tramwaj zazygam. Mialo byc z nudnosci, uj...bedzie jak bedzie
JoannaRak
Niunia ale zaraz mają być wyniki E2? Która jesteś w kolejce?
@Felia tak jak pisze Asia macie wspólny mianownik, do was jeszcze trzeba dorzucić @JoannaRak
Kluczem jest immu... wyleczycie i będziecie mamuśkami - Aśki podwójnymi
Ja mocno w Was wierzę i zaciskam kciuki!
Ale jestes kochana!!! obys miala racje.
Never give up
Ja jak będę dobrze się czuła po punkcji to może zawitam w Krakowie w weekend więc chętnie się zlapie ;-)Moze nie winka a rakije i jakies ziolka na odprezenie nam trzeba haha.
Moj kolega wciaz namawia mnie na joge, czyli generalnie na medytacje. Owszem, moze i dobry pomysl, bo poziom kortyzolu mam chyba chronicznie wysoki. Sek w tym, ze nie potrafie wysiedziec spokojnie i zanudzac sie w sobie ohmmmm.
Ech pierdziele to wszystko. Wpraszam sie na wasze krakowskie spotkanie, gdyby sie odbylo. Popije sobie, posmieje sie, moze kolektywnie poryczymy troche a na koncu tramwaj zazygam. Mialo byc z nudnosci, uj...bedzie jak bedzie
No i super Kciukasy za twoja punkcjeJa jak będę dobrze się czuła po punkcji to może zawitam w Krakowie w weekend więc chętnie się zlapie ;-)
Never give up
Dziękuję... A i miałam napisać Kochana, że Twoje posty zupełnie inaczej brzmią i widać wolę walkiNo i super Kciukasy za twoja punkcje
Cieszy to jak cholera...
NataliaNNN
Kochana ale wspaniałe wiadomości bardzo się cieszę i gratulujęDziewczynki u mnie też dobrze.
Jest [emoji176] yes...!
Kropek ładnie umiejscowiony wszystko wygląda ładnie.. Taaak się cieszę!
Przypomnę wam, że to ostatni z moich 6 zarodków, leniuszek 6 dniowy. Transfer numer 4, szczęśliwy dosłownie rzutem na taśmę. Jedyny na naturalnym cyklu bo się uparlam.
8dpt test sikany +
9dpt test sikany +
10dpt krwawienie, dość silne
12dpt beta 333
14dpt beta 963
32dpt serduszko bije, wymiary na 6tydz 5 dzień ciąży.
Aaaaa........! Ciszę się i oczywiście obaw ciąg dalszy.
A Wam wszystkim gratuluję tych pięknych poniedziałkowych wiadomości. [emoji173]️
reklama
Biedroneczka83
Moze nie winka a rakije i jakies ziolka na odprezenie nam trzeba haha.
Ja jeszcze dobrze to znosze. Jakos jeszcze mnie deprecha nie łapie ale ciekawe ile jeszcze zniosę. Może jak nie będzie na chleb bo invitro trzeba spłacać.
Ja mam na szczęście niski kortyzol a on często jest wysoki przy moim schorzeniu i tez ma wpływ negatywny na poronienia. Ale to jedno kuzwa mam w normie. )))
Mnie w krakowskie nie mieszaj ja z wawy.
A Ty skąd jesteś?
Podziel się: