reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Agonia777 kochana mocne kciukasy✊✊✊ja też dzisiaj upuściłam trochę krwi , teraz czekam na wyniki , na szczęście u mnie obyło się bez długiej kolejki
@Felia myślami jestem z Tobą. .. niech zdarzy się cud ❤❤
@lama70 ✊✊✊za szczęśliwy transfer
Wszystkim wam życzę miłego dnia :-) :)
Trzymam mocno za was kciuki babeczki❤️❤️❤️Za ten nasz poniedzialkowy transfer i piekne 3 ciaze❤️❤️Ja pewno do srody odczekam❤️

reklama
@Agonia777 kciukasy z piękną betę i nudne 8 miesięcy :)
@lama70 za wgryzanie się skarbulka
@Felia niech się stanie cud!
@dżoasia za jaja - i ich jakość! oby zaskoczyły naszą Joanne
@Never give up za koszyczek jaj :)
@Justin87 za piękne widoki skarbusiów! - ja też już panikuje w wizyta dopiero jutro!
@Szczescie1986 - za szybką wizytę i nowy dobry plan!
Miłego dnia wszystkim!

Ostatnia edycja:
No ja mam wizytę po 13 dniach, a Ty po 11 od startu gonapeptylu. Ja też idę długim, wcześniej szłam ultradługim, a jeszcze wcześniej też długim. Ale nigdy nie mogę zapamiętać ile co trwa i zawsze się "uczę" od nowa :)

Będą foteczki dla ciotek??
Będą. Jeśli tylko takowe dostanę w swoje ręce. [emoji16][emoji16][emoji16]

Powiem Wam, że wczoraj się zestresowałam. Moja Alcia powiedziała mi wczoraj, że od jakiegoś czasu boli ją pod sutkiem. Nie mogłam nawet dobrze wymacać, czy jest jakaś gulka, bo nie dała się zbytnio dotknąć. Dzisiaj będę szukać gina dziecięcego. :/

Będą. Jeśli tylko takowe dostanę w swoje ręce. [emoji16][emoji16][emoji16]

Powiem Wam, że wczoraj się zestresowałam. Moja Alcia powiedziała mi wczoraj, że od jakiegoś czasu boli ją pod sutkiem. Nie mogłam nawet dobrze wymacać, czy jest jakaś gulka, bo nie dała się zbytnio dotknąć. Dzisiaj będę szukać gina dziecięcego. :/
A może się czymś denerwuje poprostu mała i ją pod serduszkiem z nerwów boli? A ile ona ma lat?

A może się czymś denerwuje poprostu mała i ją pod serduszkiem z nerwów boli? A ile ona ma lat?
Mówi, że boli ją już dłuższy czas i że nie chciała mi mówić, bo bała się iść do lekarza (skąd takie myśli u 8 latki, która zawsze wesoło chodzi do lekarza?). Wygląda to tak jakby powoli zaczęły jej rosnąć piersi, z zewnątrz nie ma żadnych oznak, że coś się dzieje złego i wolę to dobrze sprawdzić. A wczoraj wyszło tylko dlatego, że spytała mnie czy piersi bolą, gdy rosną.

reklama
Mówi, że boli ją już dłuższy czas i że nie chciała mi mówić, bo bała się iść do lekarza (skąd takie myśli u 8 latki, która zawsze wesoło chodzi do lekarza?). Wygląda to tak jakby powoli zaczęły jej rosnąć piersi, z zewnątrz nie ma żadnych oznak, że coś się dzieje złego i wolę to dobrze sprawdzić. A wczoraj wyszło tylko dlatego, że spytała mnie czy piersi bolą, gdy rosną.
A to po lewej? Bo tak jak Red Ferrari pisze moze to takk nerwobol serca? Ja mam tak od dzieciaka.

Do góry