Dostałaś swiezaka w w naturalnym cyklu?Ja miałam zalecenie, żeby 5-6 dpt zrobić poziom progesteronu.
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Hmm a po stymulacji to już nie jest chyba cykl naturalny. Po transferze po punkcji miałam sprawdzić progesteron i później przy mrożakach bez względu na to czy to był cykl naturalny czy sztuczny.Dostałaś swiezaka w w naturalnym cyklu?
I z wynikiem miałaś się zwrócić do lekarza żeby w razie czego modyfikować dawkę Luteiny?Hmm a po stymulacji to już nie jest chyba cykl naturalny. Po transferze po punkcji miałam sprawdzić progesteron i później przy mrożakach bez względu na to czy to był cykl naturalny czy sztuczny.
Sorki że tak dopytuje ale nie pierwszy raz więcej się dowiaduje z forum niż od mojej lekarki[emoji58]
Never give up
@@dżoasia o której jutro wizyta?
JoannaRak
Kochana u mnie wyglada to tak
Idę do lekarza gadamy bla bla bla No i czekam na okres jął dostaje idę na endo i krew najczęściej 3 razy potem tylko dzwonią i mówią na jaka godzinę mam iść i tak jak pisze rozkładam nóżki i mówią ze jesr super ,endo książkowe ,a kropek idealny i jade do domy czekam te dni do bety i wszystko
Oni mówią ze jest super wiec ich zdaniem nie powinnam szukać skoro oni nie wiedza dlaczego nam się nie udaje
@Szczescie1986, ja tak robilam do tej pory! I sama zrobilam cala diagnostyke, mimo tego ze sie lecze w Polsce a mieszkam zagranica. A wiec to tez nie jest tak ze w Polsce od razu wymysla Ci cos innego! Musisz drazyc temat, ja mam mega stresa ale zdalam sie na Pasnika i mam nadzieje ze to leczenie pomoze i w koncu przejde ten magiczny 5 tydzien!!
dżoasia
Monia skrzep to za.malo. musialabys miec pecherzyk, jego trzeba odpowiednio zabezpieczyc, chyba w soli fizjologicznej lub w formalinie - juz nie wiem, nie pamietam, to tego trzeba trzymac w lodowce. Wiec juz.po ptokach, chociaz ja z niecierpliwoscia czekam na twoje jutrzejsze usg. A to takie co mowisz o podluznym czyms to mogl byc tez sluz, czasem moze wygladac jak kawalek tkanki, nie wiem. Mam gleboka nadzieje ze malenstwa sa na swoim miejscu.Mam jeden z pierwszych skrzepow z wczorajszych. Troche on stary i maly ale czy wystarczylby do badania w diagu?
O paaani, jak wyjde z roboty to pojade na wiz. Jak nie to nie wiem co bedzie. Ale i tak samym wieczorem mam byc, mam nadzieje ze zdaze! A ty jedziesz tez jutro? O ktorej masz?@@dżoasia o której jutro wizyta?
Never give up
Tak, jadę, ruszam ... w południe mam pobranie krwi, więc wizyta w porze obiadowejMonia skrzep to za.malo. musialabys miec pecherzyk, jego trzeba odpowiednio zabezpieczyc, chyba w soli fizjologicznej lub w formalinie - juz nie wiem, nie pamietam, to tego trzeba trzymac w lodowce. Wiec juz.po ptokach, chociaz ja z niecierpliwoscia czekam na twoje jutrzejsze usg. A to takie co mowisz o podluznym czyms to mogl byc tez sluz, czasem moze wygladac jak kawalek tkanki, nie wiem. Mam gleboka nadzieje ze malenstwa sa na swoim miejscu.
O paaani, jak wyjde z roboty to pojade na wiz. Jak nie to nie wiem co bedzie. Ale i tak samym wieczorem mam byc, mam nadzieje ze zdaze! A ty jedziesz tez jutro? O ktorej masz?
Myślałam że może masz wolne, bo martwię się chyba bardziej o te Twoje jajca niż swoje
Justin87
Tak, pisałam do mojej dr o wyniku.I z wynikiem miałaś się zwrócić do lekarza żeby w razie czego modyfikować dawkę Luteiny?
Sorki że tak dopytuje ale nie pierwszy raz więcej się dowiaduje z forum niż od mojej lekarki[emoji58]
Szczescie1986
Kochana ja tez zaufałam i dupa wyszła z tego@Szczescie1986, ja tak robilam do tej pory! I sama zrobilam cala diagnostyke, mimo tego ze sie lecze w Polsce a mieszkam zagranica. A wiec to tez nie jest tak ze w Polsce od razu wymysla Ci cos innego! Musisz drazyc temat, ja mam mega stresa ale zdalam sie na Pasnika i mam nadzieje ze to leczenie pomoze i w koncu przejde ten magiczny 5 tydzien!!
Mam plan dzięki naszej ann
ja tez wierzyłam,ale widocznie jego złote rady na mnie nie podziałały@Szczescie1986, ja tak robilam do tej pory! I sama zrobilam cala diagnostyke, mimo tego ze sie lecze w Polsce a mieszkam zagranica. A wiec to tez nie jest tak ze w Polsce od razu wymysla Ci cos innego! Musisz drazyc temat, ja mam mega stresa ale zdalam sie na Pasnika i mam nadzieje ze to leczenie pomoze i w koncu przejde ten magiczny 5 tydzien!!
Mam plan dzięki annemarie i szybko będę dzialac już jutro
reklama
Niezapominajka2018
Wcześniej miałam krio, a teraz mam ze świeżaka i 5dpt we wtorek betę, estradiol i progesteron. Potem pewnie ok piątku a potem za tydzień z usg oczywiście jak beta będzie pozytywna.A jakie badania?
Widzę że niektóre dziewczyny po transferze sprawdzają poziomy hormonów ale nie dostalalam takich zaleceń?:-/
Moja lekarka wogóle jest dosyć ciężka w kontakcie i zaczynam się martwić że inne mają badania a ja nie[emoji846]
Będę mam robić w 12 dpt i tylko tyle. Może to zależy od tego że to był kriotransfer?
@Niezapominajka2018 możesz powiedzieć jakie Ty dostałaś zalecenia?
Podziel się: