Co do żurawiny to ja też potwierdzam z własnego doświadczenia. Wyszły mi bakterie Coli i inne w pochwie. Dostałam antybiotyk zgodny z antybiogramem i powtórzyłam wymaz, i co znów bakterie i znów inny antybiotyk, po leczeniu znów badanie i co, znów bakterie i to jeszcze większy wzrost. Wkur.....się to już przechodzi ludzkie pojęcie. Koleżanka mi doradziła bakterie kwasu mlekowego z żurawiną i furargin. Po leczeniu wymaz i co.....bakterie pojedyńcze, więc dalej kuracja z żurawiny i zobaczymy co dalej)
reklama
Witam mam pytanie bo sama nie wiem w tym cyklu zaczynam stymulacje od 3dc a okresu dostałm dziś wieczorem najpierw plamienie a potem na czerwono i teraz nie wiem czy pierwszy dzien to dzis czy liczyć od jutra może któraś z was mi podpowie bo kurcze się pogubiłam. To moje 2gie ivf mam nadzieje że to okaże się szczęśliwe pozdrawiam
benle dokładnie to musi być Twoja decyzja, strachu nie da się pozbyć, on będzie zawsze Musisz tylko sama sobie odpowiedzieć na pytanie czy jesteś już gotowa czy wolisz jeszcze poczekac i psychicznie się przyszykowac na to.. Napewno podejmiesz słuszną decyzję;-)
trzcinka79
Fanka BB :)
Benle moze jesli strach jest tak silny,odczekasz troszke i moze jakas terapia. Moze spotkania z psychologiem pomoga?Calkiem przyklad z innej parafii, ale rozmawialam kiedys z kobietka ktora kilkakrotnie oblala egzamin na prawko przez stres. Kolejny instruktor zalatwil jej spotknia z psychologiem i mowi ze po kilku spotkaniach opanowala stres i zdala za 1 szym razem. Wiem, ze to o wiele wazniejsze ale moze warto nad tym pomyslec? Przemysl, porozmawiaj z mezem, lekarzem. Na pewno podejmiesz sluszna decyzje.
Roxi dzięki za odp tak też myślałam ale nie chcę niczego pokręcić przesyłam dużo pozytywnej energi w oczekiwaniu na cud dla wszystkich dziewczyn a i mnie się przyda, ostatnio zaprzestałam czytania forum musiałam nabrac dystansu po 1 porażce i nabrac sił do kolejnej walki o największe marzenie mam nadzieje ze teraz czesciej będę tu zaglądać buziaki ide lulu.
benle
Zaangażowana w BB
Benle moze jesli strach jest tak silny,odczekasz troszke i moze jakas terapia. Moze spotkania z psychologiem pomoga?Calkiem przyklad z innej parafii, ale rozmawialam kiedys z kobietka ktora kilkakrotnie oblala egzamin na prawko przez stres. Kolejny instruktor zalatwil jej spotknia z psychologiem i mowi ze po kilku spotkaniach opanowala stres i zdala za 1 szym razem. Wiem, ze to o wiele wazniejsze ale moze warto nad tym pomyslec? Przemysl, porozmawiaj z mezem, lekarzem. Na pewno podejmiesz sluszna decyzje.
Psycholog, akupunktura, odczekiwanie nie pomogło...podświadomie coś się buduje
reklama
Podziel się: