reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ehh pewnie to nierozsadne i dziecinne co napisze, bo przechodzimy przez duuzo ciezkich procedur medycznych, poswiecamy sie przy in vitrowych ciazach, ale tego braku bezy w viazy to Ci Motylku szczerze wspolczuje [emoji852]
Niestety będę na wiecznym głodzie. Już nie chodzi o słodycze ale aby utrzymać niskie cukry trzeba kombinacji i wyrzeczeń jedzeniowych będzie dużo oj dużo.

reklama
@dżoasia a taki wymaz bakterologiczno mykologiczny z pochwy mozna tez w diagnostyce zrobic? Gdzie oprocz gabinetu Ingi robisz posiewy w Krk? Pytam, bo ja starsza pani, z tych co zawsze takie rzeczy ogarnialy u ginekokoga, wizyte u mojego mam dopiero 03.10, cos tam na dole sie pojawilo i dla spokoju chcialam podejsc sprawdzic czy nic sie nie przyplatalo [emoji4]
Najtaniej w diagno na ul. Olszańskiej.

Ale jakie zmęczenie? To dopiero początek. Teraz dopiero zaczyna się jazda bez trzymanki, będziesz martwić się zawsze a jak bąbel pojawi się na swiecie to cieszyć się z kupy. I przepraszam ale kto jak kto @dżoasia wie co mówi naprawde dziewczyna dużo przeszła. Przestań widzieć wszystko w czarnych barwach. Poniedziałkowa wizyta nic Ci nie da bo mimo że wszystko będzie dobrze Ty nadal będziesz szukać objawów poronienia. Po usg też możesz plamić. Ja miałam różowy śluz na aplikatorze przestsłam go używać było ok wszystko tam jest nabrzmiałe. Potem po seksie to samo śluz różowy na papierze od lekarza usłyszałam, że to częste i bardzo normalne.
Kochana to ja tak wtrącę apropos seksu w ciazy [emoji5] kurde moj gin nam pozwolil, bo z szyjka wsz ok, ale mam mega obawy co do mojego orgazmu i towarzyszacych temu skurczy macicy (o to juz wstydzilam sie zapytac lekarza[emoji6]).
A pamietam po pierwszym transferze, jak bylam w tej mojej krotkiej niby ciazy, jak raz doszlo do przytulanek, wlasnie w chwili mojego uniesienia dostalam tak mocnego skurczu ze sie udarlam, ale z bolu [emoji52]
Powiedzcie, kochalyscie sie z eMkami normalnie w ciazy i bylo ok?

Ale jakie zmęczenie? To dopiero początek. Teraz dopiero zaczyna się jazda bez trzymanki, będziesz martwić się zawsze a jak bąbel pojawi się na swiecie to cieszyć się z kupy. I przepraszam ale kto jak kto @dżoasia wie co mówi naprawde dziewczyna dużo przeszła. Przestań widzieć wszystko w czarnych barwach. Poniedziałkowa wizyta nic Ci nie da bo mimo że wszystko będzie dobrze Ty nadal będziesz szukać objawów poronienia. Po usg też możesz plamić. Ja miałam różowy śluz na aplikatorze przestsłam go używać było ok wszystko tam jest nabrzmiałe. Potem po seksie to samo śluz różowy na papierze od lekarza usłyszałam, że to częste i bardzo normalne.

Raczej niczym nie bede sie cieszyla. Polecialo wiecej krwi na wkladke.

reklama
Do góry