reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Zuzia, transfer odbył się zgodnie z planem i mimo hiperki.
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień. I daj znać, jak już będziesz po.
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy dzień. I daj znać, jak już będziesz po.
madzialenak
mama na pełen etat
Witaj Kiwisia :-):-)
SonySony mi dr powiedziała,że moje tsh a jest 2.66 jest ok, a ważniejszy jest ft4, więc ja już nie wiem, to samo mówił dr K, a wtedy mój wynik, który on widział byl 4.2
Aduś takie mi kazała zrobić pani doktor: przeciwciała anty-kardiolipina (ACAM), IgG (ACAG), anty-B2 glikoproteinie I IgM, anty- B2 glikoproteinie I IgG, Antykoagulant tocznia, subpopulacje limfocytów, Biochemia - enzymy, białka: Homocysteina (HCY) , Immunoglobuliny M9IgM), ...G (IgG), ... E (IgE), ... A ( IgA), Immunologia - przeciwciała przeciw jądrowe (ANA), Koagulologia - badania uzupełniające: Białko C K15, S K16 plus mam zrobić genetyczne
gotadora mi też doktor mówił, że TSH ( miałam 5,58, później 4,55) jest mniej ważne niż FSH , które miałam bardzo dobre.
A ostatnio na wizycie powiedział, że dobrze, że byłam u endokrynologa ponieważ TSH powinno być najbliżej 1 i nie większe niż 1,5. Byłam także na usg tarczycy i wyszło że jest słabo ukrwiona co może być wynikiem rozwijającego się wola hashimoto, na szczęście nie ma żadnych guzków. Wiem, że euthyrox muszę brać do końca życia, bo jak przestanę brać to TSH będzie rosło. Moja teściowa doprowadziła do tego , że jej TSH skoczyło do 25 . Bardzi źle się czułą, nie wiedziała co jej jest i okazało się, że to mega wysokie TSH. Teraz cały czas bierze euthyrox dawkę 100. Według mnie powinnaś udać się na konsultacje do endokrynologa, to nic Ci nie zaszkodzi a wręcz przeciwnie rozwieje wszelkie wątpliwości.
madzialenak
mama na pełen etat
zuzia powodzenia jutro na punkcji, niech będzie dużo dorodnych jajeczek :-)
roxii maluszka masz już w brzuszku, teraz niech się wgryzie w mamusię i pozostanie na 9 m-cy czego Ci całym sercem życzę
kiwisia witaj, życzę udanego criotransferu i gratuluję już jednego dzieciaczka
roxii maluszka masz już w brzuszku, teraz niech się wgryzie w mamusię i pozostanie na 9 m-cy czego Ci całym sercem życzę
kiwisia witaj, życzę udanego criotransferu i gratuluję już jednego dzieciaczka
madzialenak
mama na pełen etat
hola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Twoje II grube kreseczki i minimum dwucyfrową betę !!!!
retiolandia
hola - trzymam mocno za jutro, jak będziesz coś wiedziała daj znać. Chyba wszystkie na to czekamy
roxi - fajnie, że jesteś po transferze, bo teraz tylko musisz odpoczywać i się uda.
kwisia - witaj w gronie mocno starających się
roxi - fajnie, że jesteś po transferze, bo teraz tylko musisz odpoczywać i się uda.
kwisia - witaj w gronie mocno starających się
retiolandia
zuzia - no to fajny dzień się jutro szykuje lekko na haju, ale zawsze to fajnie móc pospać cały dzień Trzymam za powodzenie
reklama
Podziel się: