reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sol jak się czujesz?
Motylku no właśnie cholercia jakoś dobrze się czuje i stąd ten test.
Nie boli mnie brzuch. Od trzech dni jest ok. Jestem ospala i zmęczona ale odeszły mi te okresowe bole na razie.
Właśnie wróciłam z Macdonalda z wielkim Big Maciem i frytkami i wciągnęłam wszystko! Chyba pierwszy raz w życiu taka akcje odwalilam bo ja jestem z tych zdrowo się odżywiających normalnie. Mhmmm....
Mój mąż się spojrzał z niedowierzaniem i mówi na pewno jesteś w ciąży!
Tak czy inaczej, tak jak pisałam jestem dobrej myśli.

A Ty jak Twoje samopoczucie?

reklama
Trzeba się wspierać bo dla nas to trudny okres. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dopiero teraz lekarz dzwonił i oprócz tych leków mam brać luteinę podjęzykową 3x4. Kolejna weryfikacja w poniedziałek dodatkowo mam dosłać wyniki by podłączyć pod dokumentację. Wynika że jednak prog był za niski. Teraz dorwać do poniedziałku i modlić się by beta ruszyła.
Niunia w takim razie jak mówiłam... ja się mało znam na wynikach i pojęciach medycznych [emoji14]
Bierz grzecznie dodatkową luteine aby maluszki mogły się zadomowic.. ja cały czas 4mam [emoji110] [emoji110] [emoji38] [emoji38] za bete do nieba!!! :* :) [emoji173] [emoji173] [emoji182] [emoji182]

Dziewczyny proszę o pomoc jestem w 11dc i piersi mnie pobolewaja... Czy to możliwe że od estrofemu? Napiszcie cos bo się boje
Czemu się boisz kochana? Na pewno wszystko jest ok.
Boisz się owulacji czy czego?
Ja nie pamiętam żeby mnie bolały ale pamiętam że na estrofemie byłam przekonana, że miałam owulacje a jak poszłam do lekarza to powiedzial że wszystko ładnie...

Motylku no właśnie cholercia jakoś dobrze się czuje i stąd ten test.
Nie boli mnie brzuch. Od trzech dni jest ok. Jestem ospala i zmęczona ale odeszły mi te okresowe bole na razie.
Właśnie wróciłam z Macdonalda z wielkim Big Maciem i frytkami i wciągnęłam wszystko! Chyba pierwszy raz w życiu taka akcje odwalilam bo ja jestem z tych zdrowo się odżywiających normalnie. Mhmmm....
Mój mąż się spojrzał z niedowierzaniem i mówi na pewno jesteś w ciąży!
Tak czy inaczej, tak jak pisałam jestem dobrej myśli.

A Ty jak Twoje samopoczucie?
To ja tylko McRoyala jestem w stanie wciagnac [emoji38] dwa miecha w BigMacu to dla mnie za duzo. Oczywiscie tez zdarza sie to baaardzo sporadycznie (i czesciej w ciazy niz przed), normalnke zdrowo sie odzywiam [emoji4]

reklama
Czemu się boisz kochana? Na pewno wszystko jest ok.
Boisz się owulacji czy czego?
Ja nie pamiętam żeby mnie bolały ale pamiętam że na estrofemie byłam przekonana, że miałam owulacje a jak poszłam do lekarza to powiedzial że wszystko ładnie...
Boję się że do transferu nie dojdzie bo mnie piersi tylko przed okresem zawsze bolały i teraz też tak bolą nigdy tak nie miałam ale dziewczyny piszą że tak jest po estrofemie więc się pocieszylam no i śluz też jest jak na owulke

Do góry