reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarza mam w poniedzialek, teraz i tak mi nie pomoze niczym. Progesteron byl ok jak wczoraj badalam.
Jak masz w poniedziałek to ok. Odpocznij. Jeśli nie masz mocnych boleści okresowych to się tak nie zamartwiaj. Co do przelewania w brzuchu to nie chcę tutaj szczegółów opisywać ale brzuch mam straszny, bolesny i na pewno bóle nie są związane z macicą tylko ze słabym trawieniem.

No i znow na aplikatorze lekko zoltawe resztki a bole brzucha jak byly tak sa dalej :( Do dupy to wszystko :(
Kochana uszy do góry... będzie dobrze. Wiem ze się boisz bo my po przejściach tak mamy. U nas na początku od tych leków były mega bóle brzucha żołądka jelit które przeradzaly się w skurcze . Może spróbuj pić zwykła herbat koperkowa? Wogole zacznij pić zioła , czyli rumianek a może siemię lniane? Ja na tym żyłam przez 4 pierwsze miesiace...beee łatwo nie było ale udało się ☺ dodatkowo kup sobie tabletki osloniajace na żołądek, sa dla kobiet w ciazy bo przy lekach to wszystko wariuje w środku.
Spruboj się też trochę uspokic,wiem że łatwo się mówi trudno robi....bo u nas 29tc a ja dalej pełna obaw. Jednak pomysł ze co ma być to będzie, a nerwami tylko sobie zaszkodzić możesz.... pamiętam jak kiedyś "udawalam" ze wierzę że będzie wszystko dobrze i mąż na mnie naskoczył ze za bardzo się nastawiam( było to na samym poczatku) więc wtedy wybuchłam wielkim płaczem i powiedziałam co tak naprawdę myślę i czuję...a we mnie był sam strach , ale wiedziałam że lepiej jest " grać " niż ciągle się przejmować bo to idzie po prostu oszalec. Sprpbuj sie cieszyć ciąża, bo js to żyłam od wizyty do wizyty a przed każdą wizytą spać nie mogłam i biegunki z nerwów dostawałam .:oops:
Nie bierz ze mnie przykladu, tylko grzecznie pogłaszcz brzuszek i pomysł o czymś miłym :yes:

Gosiu mam nadzieję.. jutro jadę podglądać jajka i zobaczymy co w ogóle wyprodukowałam..I mam nadzieję że mój doktorem znowu nie wypali z jakimś inteligentnym pomysłem [emoji14]
Zobaczymy jak jutro moja rozmowa z M się potoczy...
Dziękuję Ci Gosiu za dobre słowo [emoji8] :*

Co lekarz Ci odpisał na dzisiejsze wyniki? Mi wydają się OK ale mało się znam na tematach lekarskich [emoji14] :D
Trzeba się wspierać bo dla nas to trudny okres. ❤️❤️❤️❤️
Dopiero teraz lekarz dzwonił i oprócz tych leków mam brać luteinę podjęzykową 3x4. Kolejna weryfikacja w poniedziałek dodatkowo mam dosłać wyniki by podłączyć pod dokumentację. Wynika że jednak prog był za niski. Teraz dorwać do poniedziałku i modlić się by beta ruszyła.

Wiem Justin, tylko dodatkowo te bole brzucha... Nie wiem czy ma sens jutro jechac jeszcze raz na bete, czy widac by bylo spadek np. Estradiolu i progesteronu nie ma sensu jutro robic, jak mialam prog zrobic w sobote.
Bierz regularnie nospe i magnez 3 razy dziennie... nie czekaj aż coś będzie boleć .

@Felia nie odbieraj każdego bulgotania kłucia negatywnie bo zwariujesz. Wszystko będzie dobrze u każdej inaczej się objawia. Ile dziewczyn miało różoeawy śluz a nic z dzidzisium się nie dzieje. Poczytaj ulotki od leków w każdym są dziwne skutki uboczne. A teraz poczytaj świetną książkę obejrzyj dobry film ułóż puzzle Do poniedziałku nie daleko a wszystko będzie dobrze..

reklama
Do góry