Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Zaciskam mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] za wgrywanie się kropka na min 8 miesięcy [emoji173] [emoji173] [emoji257] [emoji179]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zaciskam mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] za wgrywanie się kropka na min 8 miesięcy [emoji173] [emoji173] [emoji257] [emoji179]
Jak masz w poniedziałek to ok. Odpocznij. Jeśli nie masz mocnych boleści okresowych to się tak nie zamartwiaj. Co do przelewania w brzuchu to nie chcę tutaj szczegółów opisywać ale brzuch mam straszny, bolesny i na pewno bóle nie są związane z macicą tylko ze słabym trawieniem.Lekarza mam w poniedzialek, teraz i tak mi nie pomoze niczym. Progesteron byl ok jak wczoraj badalam.
Nie używaj aplikatora.Watpie, nic nie piecze ani nie swedzi. Uplawow tez nie ma. Po prostu zmierzamy do konca.
Kochana uszy do góry... będzie dobrze. Wiem ze się boisz bo my po przejściach tak mamy. U nas na początku od tych leków były mega bóle brzucha żołądka jelit które przeradzaly się w skurcze . Może spróbuj pić zwykła herbat koperkowa? Wogole zacznij pić zioła , czyli rumianek a może siemię lniane? Ja na tym żyłam przez 4 pierwsze miesiace...beee łatwo nie było ale udało się ☺ dodatkowo kup sobie tabletki osloniajace na żołądek, sa dla kobiet w ciazy bo przy lekach to wszystko wariuje w środku.No i znow na aplikatorze lekko zoltawe resztki a bole brzucha jak byly tak sa dalej Do dupy to wszystko
Trzeba się wspierać bo dla nas to trudny okres.Gosiu mam nadzieję.. jutro jadę podglądać jajka i zobaczymy co w ogóle wyprodukowałam..I mam nadzieję że mój doktorem znowu nie wypali z jakimś inteligentnym pomysłem [emoji14]
Zobaczymy jak jutro moja rozmowa z M się potoczy...
Dziękuję Ci Gosiu za dobre słowo [emoji8] :*
Co lekarz Ci odpisał na dzisiejsze wyniki? Mi wydają się OK ale mało się znam na tematach lekarskich [emoji14]
Bierz regularnie nospe i magnez 3 razy dziennie... nie czekaj aż coś będzie boleć .Wiem Justin, tylko dodatkowo te bole brzucha... Nie wiem czy ma sens jutro jechac jeszcze raz na bete, czy widac by bylo spadek np. Estradiolu i progesteronu nie ma sensu jutro robic, jak mialam prog zrobic w sobote.
Nie kochana ,
chrzanie na razie Bete,jak ma byc to bedzie.