Jak zwykle mnie uspokoiła myślałam że okres dostanęCos ty, reakcja na estradiol,spokojna twoja rozczochranabys przestala brac ,bys dostala bo endometrium zaczelo by sie zluszczas. Po estradiolu bylo juz tu wszystko
Jak w ciazy będziesz mozliwe ze ich nie dotkniesz tak ci beda do wiwatu dawac. Z drugiej strony endo masz wysokie , o wiele za wysokie na okres.
reklama
Dzięki nigdy tak nie miałam zawsze na okresKochana spokojnie to skutek przyjmowania estradiolu. Ja czasami nie mogłam się umyć tak bolały a po zdjęciu stanika to uczucie jakby kamienie opadały. Rano jak wstaję to są bardzo nabrzmiałe i ciężkie.
Agonia777
Fanka BB :)
Anetko a może przekonaj go że mrożone zarodki lepiej rokują a Twój organizm odpocznie. A immunosupresja będzie dokończeniem wszystkiego. Wtedy będą lepsze efekty. Wiem że czasami trudno się z nimi o tym gada jednak chęć posiadania dziecka powinna go przekonać. Daj mój kilka dni przedstaw swoje argumenty. Jak to każdy facet musi przemyśleć a potem przyzna Ci rację i powie że to on sugerował leczenie. Mam nadzieję że wszystko się unormujedziewczyny jestem wściekła [emoji36][emoji35] [emoji35]
Pisałam Wam ostatnio o moich wątpliwościach z transferem... oczywiście mój M tak ufa naszemu lekarzowi i wierzy w każde słowo że namawia mnie na podejście na swiezaku bez leczenia!!! [emoji35]
Próbuje mu wytłumaczyć że wolę raz podejść do immunosupresji niż kolejny raz sie stymulowac... no ale mam mur przed sobą a nie człowieka... :/
Oczywiście argumentuje to tym, że się o mnie martwi ...
Never give up
Gosiu mam nadzieję.. jutro jadę podglądać jajka i zobaczymy co w ogóle wyprodukowałam..I mam nadzieję że mój doktorem znowu nie wypali z jakimś inteligentnym pomysłem [emoji14]Anetko a może przekonaj go że mrożone zarodki lepiej rokują a Twój organizm odpocznie. A immunosupresja będzie dokończeniem wszystkiego. Wtedy będą lepsze efekty. Wiem że czasami trudno się z nimi o tym gada jednak chęć posiadania dziecka powinna go przekonać. Daj mój kilka dni przedstaw swoje argumenty. Jak to każdy facet musi przemyśleć a potem przyzna Ci rację i powie że to on sugerował leczenie. Mam nadzieję że wszystko się unormuje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Zobaczymy jak jutro moja rozmowa z M się potoczy...
Dziękuję Ci Gosiu za dobre słowo [emoji8] :*
Co lekarz Ci odpisał na dzisiejsze wyniki? Mi wydają się OK ale mało się znam na tematach lekarskich [emoji14]
Justin87
To super. Bardzo się cieszę, że wszystko idzie dobrze. [emoji8]Już po podglądaniu. Ponoc ale nie do konca do pewne MAŁA ma się świetnie heh tak na 90 procent dziewczynka. ma prawie 9cm i jest bardzo ruchliwa nie dało się żadnej fajnej foci zrobic. Cały czas zgodnie idzie 14+6 .Od kiedy jestem w ciąży przytyłam 0,8 kg Wyniki książkowe , troszkę mogę odsapnąc
Ja się dzisiaj zważyłam i mam 6 kg na plusie. Aż się zszokowałam, bo nie spodziewałam się takiego wyniku.
Justin87
A może to jest jakiś grzybek lub bakteria się wdarła?No i znow na aplikatorze lekko zoltawe resztki a bole brzucha jak byly tak sa dalej Do dupy to wszystko
Justin87
Paracetamol, czyli np.apap.Dziewczyny a bralyscie jakies leki w ciazy na bol glowy? Nie przestaje bolec caly dzien... Dzis 14dpt.
reklama
Justin87
Przyzwyczajaj się, ja mam wrażenie, że noszę ze sobą kamienie a sutki bolą od samego patrzenia na nie.Dzięki nigdy tak nie miałam zawsze na okres
Podziel się: