reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cos ty, reakcja na estradiol,spokojna twoja rozczochrana:)bys przestala brac ,bys dostala bo endometrium zaczelo by sie zluszczas. Po estradiolu bylo juz tu wszystko;)
Jak w ciazy będziesz❤️ mozliwe ze ich nie dotkniesz tak ci beda do wiwatu dawac. Z drugiej strony endo masz wysokie , o wiele za wysokie na okres.
Jak zwykle mnie uspokoiła myślałam że okres dostanę

reklama
dziewczyny jestem wściekła [emoji36][emoji35] [emoji35]
Pisałam Wam ostatnio o moich wątpliwościach z transferem... oczywiście mój M tak ufa naszemu lekarzowi i wierzy w każde słowo że namawia mnie na podejście na swiezaku bez leczenia!!! [emoji35]
Próbuje mu wytłumaczyć że wolę raz podejść do immunosupresji niż kolejny raz sie stymulowac... no ale mam mur przed sobą a nie człowieka... :/
Oczywiście argumentuje to tym, że się o mnie martwi ...
Anetko a może przekonaj go że mrożone zarodki lepiej rokują a Twój organizm odpocznie. A immunosupresja będzie dokończeniem wszystkiego. Wtedy będą lepsze efekty. Wiem że czasami trudno się z nimi o tym gada jednak chęć posiadania dziecka powinna go przekonać. Daj mój kilka dni przedstaw swoje argumenty. Jak to każdy facet musi przemyśleć a potem przyzna Ci rację i powie że to on sugerował leczenie. Mam nadzieję że wszystko się unormuje❤️❤️❤️❤️❤️✊✊✊✊✊

Anetko a może przekonaj go że mrożone zarodki lepiej rokują a Twój organizm odpocznie. A immunosupresja będzie dokończeniem wszystkiego. Wtedy będą lepsze efekty. Wiem że czasami trudno się z nimi o tym gada jednak chęć posiadania dziecka powinna go przekonać. Daj mój kilka dni przedstaw swoje argumenty. Jak to każdy facet musi przemyśleć a potem przyzna Ci rację i powie że to on sugerował leczenie. Mam nadzieję że wszystko się unormuje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Gosiu mam nadzieję.. jutro jadę podglądać jajka i zobaczymy co w ogóle wyprodukowałam..I mam nadzieję że mój doktorem znowu nie wypali z jakimś inteligentnym pomysłem [emoji14]
Zobaczymy jak jutro moja rozmowa z M się potoczy...
Dziękuję Ci Gosiu za dobre słowo [emoji8] :*

Co lekarz Ci odpisał na dzisiejsze wyniki? Mi wydają się OK ale mało się znam na tematach lekarskich [emoji14] :D

Już po podglądaniu. Ponoc ale nie do konca do pewne MAŁA ma się świetnie heh tak na 90 procent dziewczynka. ma prawie 9cm i jest bardzo ruchliwa nie dało się żadnej fajnej foci zrobic. Cały czas zgodnie idzie 14+6 .Od kiedy jestem w ciąży przytyłam 0,8 kg :D Wyniki książkowe , troszkę mogę odsapnąc o_O
To super. Bardzo się cieszę, że wszystko idzie dobrze. [emoji8]
Ja się dzisiaj zważyłam i mam 6 kg na plusie. Aż się zszokowałam, bo nie spodziewałam się takiego wyniku.

reklama
Do góry