reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Wiesz, staram sie tak myslec, ale jednak to jest silniejsze i strasznie boje sie powtorki z grudnia. To bulgotanie nawet jeszcze ujdzie, bo faktyczie jakby zaczelo sie po zwiekszonej dawce progesteronu. Martwia mne jednak bole brzucha, choc nie ciagle to jednak czeste. No nic, teraz oby do soboty, na ostatnie badania i potem oby do poniedzialku do wizyty. Dzieki za slowa otuchy :)
Cokolwiek by sie nie mialo stac, trzeba dopuscic do siebie mysl, ze na pewnym etapie na nic nie mamy juz wplywu. Bedac takim pogodzonym wewnetrznie latwiej sie funkcjonuje [emoji173] trzymam mocno kciuki za dobre wiesci na poniedzialkowej wizycie [emoji110]

reklama
Annemarie, a powiedz prosze, bo M kupil mi produkt zwany Slow-Mag 535 mg (64 mg jonow magnezu), ile takiego magnezu mozna brac. Wedlug ulotki zapobiegawczo 2 x 1 tabl, choc wydaje mi sie troche duzo.
To nie jest duzo,
taka porcja ktora ci na pewno nie zaszkodzi a pomoze i uspokoi troche tez i glowe❤️
Musisz jeszcze pamietac ile tego Mg przyswaja organizm a ile wydalasz z siuśkami;)

Witam was kobiety po mojej dluuuugiej nieobecności na forum ❤️❤️❤️ przepraszam ale nie jestem na bieżąco , moje życie zawodowe powywracalo się do góry nogami i muszę to wszystko ogranac .

Gratuluję wszystkim którym się udało i tule mocno wszystkoe które nadal walcza :)
Ja się dzisiaj dowiem kiedy wracam do gry :)
Właśnie otrzymałam wyniki z ostatniej biopsji endometrium i czekam na telefon z kliniki czy wszystko ok i kiedy ruszamy ❤️❤️❤️
Już się nie mogę doczekać żeby zabrać do domku mojego ostatniego wojownika !!! :)

Ps. Może któras z was wie co oznacza rozpoznanie histopatologiczne :nieliczne cewki gruczołowe , śluz
Opis makroskopowy : bb.skape

❤️❤️❤️

reklama
Do góry