reklama
JoannaRak
Fanka BB :)
A nie masz mozliwosci potem 100% z domu? U mnie nie byloby z tym problemu, bo moj szef woli jak jednak ktos pracuje (wszystko jedno czy z domu czy z biura) niz idzie na zwolnienie.
Nawet ostatnio sam mi zaproponowal, ze moge czesciej pracowac z domu, bo widzi, ze biegam po lekarzach (jeszcze nie wie o ciazy)
Ogolnie po wprowadzeniu w mojej firmie mozliowsci pracy z domu ilosc zwolnien lekarskich spadla o 20%
mysle ze 50% starczy [emoji6]
100% z domu to chyba nie mialabym nad czym pracowac, nie zawsze wszystko da sie z domu zrobic niestety
JoannaRak
Asiu jak suuuper ... 3mam mocne [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] za leczenie aby odbyło się bez żadnych przygód
Pasnik mi dzisiaj napisal ... 'nie zostaje nic innego jak zyczyc powodzenia' [emoji173]️
Biedroneczka83
@nadziejaprzedewszystkim ogromne gratulacje dzielna mamo!
@NadziejaJest powtórz za 2 dni... cuda się tu już zdarzały.
Dziewczyny, dotarłam do swojej kliniki. Czekam na wizytę. Poniżej fota zrobiona w drodze... oplułam szybę ze śmiechu
Ktoś tu w Piasecznie był
@annemarie @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?
Kochana spokojnoe to efekt przyjmowania leków@annemarie @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?
Never give up
Zaciskam mocno [emoji110] [emoji110] [emoji110] za wgrywanie się kropka na min 8 miesięcy [emoji173] [emoji173] [emoji257] [emoji179]@annemarie i @sssurykatka dziękuję że myślami bylyscie ze mną.
Zanim dotarła do domu i coś zjadłam to właśnie nadrobilam forum.
Jeden kropek wrócił że mną. Wiem, że na pewno jeden już zamrozili ale jeszcze 15 zarodków walczy o przetrwanie. Pewnie jutro się dowiem ile jeszcze nam zarodków.
Teraz leżę i odpoczywam i staram się nie denerwować. Buziaki i życzę wszystkim miłego wieczoru.
annemarie
Cos ty, reakcja na estradiol,spokojna twoja rozczochranabys przestala brac ,bys dostala bo endometrium zaczelo by sie zluszczas. Po estradiolu bylo juz tu wszystko@annemarie @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?
Jak w ciazy będziesz mozliwe ze ich nie dotkniesz tak ci beda do wiwatu dawac. Z drugiej strony endo masz wysokie , o wiele za wysokie na okres.
Never give up
dziewczyny jestem wściekła [emoji36][emoji35] [emoji35]
Pisałam Wam ostatnio o moich wątpliwościach z transferem... oczywiście mój M tak ufa naszemu lekarzowi i wierzy w każde słowo że namawia mnie na podejście na swiezaku bez leczenia!!! [emoji35]
Próbuje mu wytłumaczyć że wolę raz podejść do immunosupresji niż kolejny raz sie stymulowac... no ale mam mur przed sobą a nie człowieka... :/
Oczywiście argumentuje to tym, że się o mnie martwi ...
Pisałam Wam ostatnio o moich wątpliwościach z transferem... oczywiście mój M tak ufa naszemu lekarzowi i wierzy w każde słowo że namawia mnie na podejście na swiezaku bez leczenia!!! [emoji35]
Próbuje mu wytłumaczyć że wolę raz podejść do immunosupresji niż kolejny raz sie stymulowac... no ale mam mur przed sobą a nie człowieka... :/
Oczywiście argumentuje to tym, że się o mnie martwi ...
reklama
Agonia777
Kochana spokojnie to skutek przyjmowania estradiolu. Ja czasami nie mogłam się umyć tak bolały a po zdjęciu stanika to uczucie jakby kamienie opadały. Rano jak wstaję to są bardzo nabrzmiałe i ciężkie.@annemarie @dżoasia bolą mnie piersi 11 dc bez sensu myślicie że dostanę okres ratunku przecież jestem przed transferem co się dzieje?
Podziel się: