reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
U mnie po odmrozenie komórek stwierdzono dwie prawidłowe i za chwilę że sama komórka się podzieliła i wyszły trzy.Jak to podsumowała moja dr: "Była ciąża? Była."
U mnie nie chcą dawać zbyt pochopnie dwóch bo jak mówi moja dr nie boją się ciąży bliźniaczej tylko trojaczej, a ostatnio zdarzyło im się dwukrotnie, że jeden zarodek się podzielił... ja póki co też wolę nie ryzykować, jak z tego mojego ostatniego singla nic nie wyjdzie to będę pozostałe parami brała, bo tak są zamrożone.
Niezapominajka2018
U mnie na 6 zapłodnionych poprzednio był 1 zarodek, tylko że trzymali do 5 doby, a teraz do 3 doby. O 15 godzinie wszystko będzie jasne,. Masz rację to cala wiecznoscNiezapominajko,
kiedys bedzies miala jakies NEWSY odnosnie zaplodnienia dzielenia itp?
Aaaa ,po 15 ...to cala wiecznosc jeszcze
mam nadzieje ze z 7-9 zarodkow bedzie
annemarie
teraz tez bym do 5 trzymala dlaswietego spokoju ze w 4 nic nie wyjdzie.U mnie na 6 zapłodnionych poprzednio był 1 zarodek, tylko że trzymali do 5 doby, a teraz do 3 doby. O 15 godzinie wszystko będzie jasne,. Masz rację to cala wiecznosc
Dziewczyny, ja tu jestem nowa wiec jeszcze nie znam wszystkich waszych historii, ale czytam od paru dni i widzę ze części można już gratulować a za wiele trzymać kciuki Mam nadzieje, ze pewnego dnia wszystkie będziemy szczęśliwymi mamuśkami!
Ja dziś 1dpt i w sumie nie wiem jak zyc niby wzięłam wolne żeby odpoczywać, ale czuje się normalnie (przeziębienie przeszło) i zaczyna mnie roznosić energia ograniczalyscie aktywności codzienne? A i jeszcze takie krotkie pytanko folik czy femibion?
Ja dziś 1dpt i w sumie nie wiem jak zyc niby wzięłam wolne żeby odpoczywać, ale czuje się normalnie (przeziębienie przeszło) i zaczyna mnie roznosić energia ograniczalyscie aktywności codzienne? A i jeszcze takie krotkie pytanko folik czy femibion?
Trzymam kciuki! Dziś taki piekny dzień ze musi być dobrze!!!U mnie na 6 zapłodnionych poprzednio był 1 zarodek, tylko że trzymali do 5 doby, a teraz do 3 doby. O 15 godzinie wszystko będzie jasne,. Masz rację to cala wiecznosc
Niezapominajka2018
Ja po transferze to będę lecieć do domu. Na ul. Stawki będę ok 15-16Ja co prawda na razie nie rozważam tych opcji, ale rozważam adopcję. Uważam tak jak Ty. Ja jestem taką osobą, że nie lubię sekretów orzed najbliższymi, wolę od razu mieć wszystko jasne, inaczej strasznie się męczę. Postępowałabyn tak samo, gdyby jednak kiedyś któraś z tych opcji dla mnie zaistniała. Ukrywajac czułabym, że robie coś złego, co trzeba ukrywać. Tak samo "oswajałam" ivf, po prostu mówiłam o tym. Oczywiście nie wszystko i wszystkim, ale nie robiłam z tego jakiejś dramatycznej tajemnicy, przynajmniej w gronie najbliższych (i tym sposobem teściowa wciąż nie wie, haha).
Zrywam się z pracy dziś o 13tej babeczki i lecę 160 km na wizytke do Wawy. Po 20 min przypuszczam, że będę pruć z powrotem te 160 km... jadę bez mężucha, podglądać owulację i ustalić leki.
Może ma ktoraś ochotę na kawę w okolicach Bocianiej koło 17tej?
Niezapominajka2018
WitamyDziewczyny, ja tu jestem nowa wiec jeszcze nie znam wszystkich waszych historii, ale czytam od paru dni i widzę ze części można już gratulować a za wiele trzymać kciuki Mam nadzieje, ze pewnego dnia wszystkie będziemy szczęśliwymi mamuśkami!
Niezapominajka2018
Lekarz stwierdził, że może im będzie lepiej u mamusi. Decyzja nie należy do nas. Ufam mojemu lekarzowi i póki co tego się trzymam.teraz tez bym do 5 trzymala dlaswietego spokoju ze w 4 nic nie wyjdzie.
reklama
sssurykatka
Niezapominajka, a Ty z Novum jesteś?Ja po transferze to będę lecieć do domu. Na ul. Stawki będę ok 15-16
Podziel się: