reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurde miałam nadzieję, że za 2 tygodnie umówimy sie na bete ale przez chwilę zapomniałam ,zę ty na @Kurcia czekasz :D mam nadzieję, że nie będę sama ;)
@sssurykatka kiedy Ty masz transfer? :)
Asia no właśnie... Ty lecisz na świeżo??
Mnie mój gin namawia abym podeszła teraz na swiezaku a ja mega się waham ...
W sumie to nawet nie wiem czy będę miała co traansferowac :/

Asia no właśnie... Ty lecisz na świeżo??
Mnie mój gin namawia abym podeszła teraz na swiezaku a ja mega się waham ...
W sumie to nawet nie wiem czy będę miała co traansferowac :/
Tak, ja na świeżo bo nie mam powodu, żeby odciągać. Doszczepienie ostatnie miałam początkiem sierpnia. Chyba, że mi te nieszczęsne allo mry wyjdą ciulowo,ale to dopiero ok poniedziałku będę wiedzieć. Kochana, jak miałas już 4 czy 5 transferów na pięknych zarodkach to chyba bym nie ryzykowała, chociaż kto tak wie co by mi do łba strzeliło ;) Jeśli czujesz bluesa i bedziesz miec dodatkowe bąble na zimowisku to dawaj świeżaka a co :)

Dziewczyny do kiedy mozna brac relanium? Bo mam ta nadmierna kurczliwosc i tak bym sobie wziela na noc jeszcze dzis. Oczywiscie biore no spe i wczesniej spasmoline tylko sie skonczyla juz:( zeby mi te skurcze niewypchnely mojego Malucha. Juz mam schizy jakies. Czy jak sie zaimplantowal to juz nie ma sily by zostal wypchniety? Dzis 5dpt

Tak, ja na świeżo bo nie mam powodu, żeby odciągać. Doszczepienie ostatnie miałam początkiem sierpnia. Chyba, że mi te nieszczęsne allo mry wyjdą ciulowo,ale to dopiero ok poniedziałku będę wiedzieć. Kochana, jak miałas już 4 czy 5 transferów na pięknych zarodkach to chyba bym nie ryzykowała, chociaż kto tak wie co by mi do łba strzeliło ;) Jeśli czujesz bluesa i bedziesz miec dodatkowe bąble na zimowisku to dawaj świeżaka a co :)
No chyba najpierw poczekam na wynik ilości zarodków :)
Jak nie z Tobą to z Kurcia będziemy transferowac... najwyzej nam szlaki przetrzesz i będziesz zarażać ciążowymi fluidami ;)

Dziewczyny do kiedy mozna brac relanium? Bo mam ta nadmierna kurczliwosc i tak bym sobie wziela na noc jeszcze dzis. Oczywiscie biore no spe i wczesniej spasmoline tylko sie skonczyla juz:( zeby mi te skurcze niewypchnely mojego Malucha. Juz mam schizy jakies. Czy jak sie zaimplantowal to juz nie ma sily by zostal wypchniety? Dzis 5dpt
Na wszelki wielki lepiej mieć coś w zapasie w domu, ale to jak już będziesz czuła ból brzucha. Teraz myślę, że jak nic cię nie boli to już będzie ok jeśli nie będziesz brała :)

reklama
Do góry