reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzwonił do mnie embriolog. Ze świeżych 24 occytow dojrzalo 14 komórek i z 9 odmrazanych przetrwało 3 szt. Tylko że 1 szt okazała się uszkodzona genetycznie, czy coś takiego, ale za to 1 szt. natychmiast się podzieliła więc z jednej komórki mamy 2 komórki. Czyli zapladniaja dzisiaj 17 szt. Trzymajcie mocno kciuki, bo ostatnio na 6 zapłodnionych był tylko 1 zarodek. W czwartek o 15:20 transfer

Trzymamy kciuki za piękne podziały :)
Ja mam jutro 5 tą dobę i dowiem się ile mamy dzieci❤️❤️❤️❤️❤️

reklama
Kochana pamietam ze mi dziewczyny tu kiedys pisaly, zeby uwazac na herbaty owocowe/z dzikiej rozy itp ze wzgledu na czesto obecny w ich skladzie hibiskus
Kurde a ja tylko herbaty owocowe piję a one mają w swoim składzie hibiskus  :szok::szok::szok:
Muszę przestawić się na czarną z sokim cytrynowym chyba taka nie szkodz?

@RedHotChiliPepper28 cudnych widoków [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️ [emoji173]️
@Pralinqa kciuki za zielone światełko do rozpoczęcia stymulacji[emoji110]
@Justin87 kciuki za egzamin [emoji110]
@lafantynka piękne widoki gratuluję ślicznego maleństwa[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@ilmenau bardzo mi przykro że jeden maluszek się poddał ale będzie z góry czuwał nad swoim rodzeństwem by zdrowo rosło[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Miłego dnia dziewczyny. Ja po wczorajszym dniu i emocjach padłam i spałam 12 godzin. Teraz kręcę się po domku i staram się coś robić by nie myśleć :D:D:p

Cześć Laski,
@RedHotChiliPepper28 pięknych widoków. :D Pochwal się mamusiu później zdjęciami malucha. :) Samych dobrych wieści na dzisiejszej wizycie. :*
@Pralinqa powodzenia dzisiaj, oby wszystko było dobrze i żebyś mogła rozpocząć stymulację hodowli dorodnych jajeczek. [emoji173]️

@ilmenau bardzo mi przykro, że jeden maluszek nie dał rady. :(

Proszę o kciuki o 13:00 w sprawie innej niż bejbiki, otóż mam egzamin a że maluchy nie dały się matce uczyć skutecznie ją usypiając, to jest cienko z wiedzą i pozytywna energia się przyda. ;)

Miłego dnia! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dziewczynki, nie było wizyty, bo nie dostałam krwawienia po odstawieniu antyków. Zamiast wizyty miałam dzisiaj mega ból owulacyjny z prawego jajnika. Coś jest bardzo nie tak, ale lekarka dzisiaj rano kazała czekać do czwartku, więc czekam. Nie pisałam do niej już z tym bólem, bo i tak juz na niezłą histeryczkę wyszłam... także wszystko się porąbało, a ja jestem załamana... [emoji21][emoji31][emoji22]

reklama
Kochana, moja beta szybowala na poczatku bardzo w gore, nawet przeszlo mi przez mysl, ze zarodek sie podzielil na dwa, a ostatecznie na Nifty okazalo sie ze mamy jednego chlopca, wiec mysle ze prognozowanie plci z wysokosci bety trzeba brac z duzym przymruzeniem oka [emoji4]
Wiem , raczej tak żartobliwie podchodzę .. :D może pojutrze się już dowiem.

Do góry