reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam w sobie taka zlosc :mad: właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie :( matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze

Niech sobie chodzi do wróżek czy kosmitów nawet ale niech nie pierd..takich głupot!
Olej ją bo laska ma nierówno pod sufitem!!!
Trzymam kciuki za kropka !!!!!

Cześć Laski,
@RedHotChiliPepper28 pięknych widoków. :D Pochwal się mamusiu później zdjęciami malucha. :) Samych dobrych wieści na dzisiejszej wizycie. :*
@Pralinqa powodzenia dzisiaj, oby wszystko było dobrze i żebyś mogła rozpocząć stymulację hodowli dorodnych jajeczek. [emoji173]️

@ilmenau bardzo mi przykro, że jeden maluszek nie dał rady. :(

Proszę o kciuki o 13:00 w sprawie innej niż bejbiki, otóż mam egzamin a że maluchy nie dały się matce uczyć skutecznie ją usypiając, to jest cienko z wiedzą i pozytywna energia się przyda. ;)

Miłego dnia! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Juz pewnie po egz ale jestem pewna, ze sobie swietnie poradzilas [emoji173]

Hej Dziewczyny!:) długo zwlekałam zanim postanowiłam, ze napisze, jutro mam transfer jednego mrozaczka 5BA (nie miałam świeżego transferu z racji hiperki), dziś oczywiście jak na złość czuje się lekko podziebiona i oczywiście milion myśli w głowie czy iść czy odwolac, czytam internety a tam ze raczej lekkie przeziębienie nie szkodzi, ale skąd mam wiedziec ze ono będzie lekkie skoro dziś dopiero pierwszy dzień? No i się stresuje dodatkowo i zamiast tylko się ekscytować to się martwię:( dodam, ze to będzie mój pierwszy transfer z pierwszej procedury z której mamy 3 zarodki, wskazanie do ICSI to b ale to b słaba armia, niby brak innych problemów medycznych i doktor bardzo optymistyczny ale jednocześnie rutynowo poinformowali, ze jutro należy dzwonic rano potwierdzic ze się nie jest chorym i ze się będzie na transferze, tak się boje jak się będę czuć jak się obudzę rano... trzymajcie proszę kciuki!

Ja nie kumam czemu ludzie nam do łóżek zaglądają? Ja tam od razu mówię, każdemu, ze mnie nie obchodzi czy lubi pejcze i niech się do łóżka mi nie pcha bo już tam jest wystarczająco ciepło mi z mężem i jak będę miała wątpliwości to umiem pytać i poproszę o radę!
I wlasnie takiej asertywnosci powinnysmy sie tu wszystkie od Ciebie uczyc [emoji173]

reklama
Powiedzcie prosze, bo znow mam metlik w glowie... To bulgotanie i przelewanie sie w brzuchu to od progesteronu? Po wczorajszej wizycie, zwiekszylam progesteron tak jak mialam i czuje jakbym miala pralnie w brzuchu. Zanim znow schizy dostane, wole sie dopytac... Dzis 15 dpt.

Tak poza tym to przeziebilam sie na maksa. Kicham, smarkam, gardlo mnie boli. Kupilam *spam*, ale chyba dzis pojde po Tantum Verde, bo nie czuje poprawy po tych pastylkach. Pije gorace herbatki z sokiem malinowym, popijam herbatki z dzikiej rozy, jeszcze zrobie sobie kanapki z czosnkiem albo mleko z miodem i maslem. Masakra normalnie.
Kochana pamietam ze mi dziewczyny tu kiedys pisaly, zeby uwazac na herbaty owocowe/z dzikiej rozy itp ze wzgledu na czesto obecny w ich skladzie hibiskus

Do góry