reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Mam w sobie taka zlosc :mad: właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie :( matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
Rant boooskie gdzie wy te koleżanki znajdujecie:szok: trzeba bylo powiedzieć że też byłaś i ci powiedziała że będziesz mieć dziecko z jej mężem:wściekła/y:

reklama
Teoretycznie jesli faktycznie sa 2 zarodki to beta jest dzielona na 2 nie zawsze musi byc rowna dlaobu zarodkow. Ale jesli jest tylko jeden i tak zostaje to jest to silny zarodek. Gdzies Koniczynka kiedys wyczytala ze duze przyrosty bety swiadcza o dziewczynkach nie wiem czy to prawda u mnie sie sprawdzilo
hm.. dobra to musze przypomniec sobie która z nas miała większą .. bo czekam z niecierpliwością na płec :oo:

Mam w sobie taka zlosc :mad: właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie :( matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
Wez kopnij kolezanke w dupe a na jej temat co wrozka powiedziala. Boze gdzie ludzie maja takt

Moja ex tesciowa była u wrozki.. i ja z jej synem ex mezem moim hyh a ma ich trzech mielismy miec jako pierwsi dziecko i to dziewczynke.. hm.. jestesmy juz 3 lata po rozwodzie hmm.. co z ta wróżką?:szok:

reklama
Do góry