O której masz mieć transfer? Mi kazali wziąść relanium dwie godziny przed, wiec mnie już bierzeJesteśmy na miejscu. Jeszcze małe śniadanko na wzmocnienie i czekanie. Nie ukrywam że zaczynam srać po nogach ze strachu ale za chwilę zapodam relanium więc mnie trochę zmiękczy
@Felia super że fasolka na miejscu
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Wiem, wiem, dlatego piszę mając już to doświadczenie, żeby się dziewczyny nie katowały. [emoji8]Hehe tak tak dobrze powiedzialas pamietam jak sprowadzalam ci do pionu przy panikowaniu z objawamia
gosia321
Utrzymuje sie jeszcze jakis czas a jego skutki tez troche czasu minie zanim.wszystko wroci do normyGosia ale ja juz od dawna encortonu nie biore. W 9tc odstawilam. Myslisz ze to cholerstwo tak dlugo sie jeszcze utrzymuje w organizmie?[emoji44]
chlopkers
Oby bo przed ivf robilam laserek calego bikini i nog. Przez kilka lat mialam spokoj, jak zobaczylam co mi odrasta, zalamalam sie ze tyle kasy i bolu poszlo sie pasc [emoji47]Utrzymuje sie jeszcze jakis czas a jego skutki tez troche czasu minie zanim.wszystko wroci do normy
Szczescie1986
No właśnie ja to mam choci co podejście powinno mnie uczyć cierpliwościHehe tak tak dobrze powiedzialas pamietam jak sprowadzalam ci do pionu przy panikowaniu z objawamia
Dużo jest ciąż mimo ,pomimo ze tych objawów się nie ma
Ale ja mysle ze kazda z nas ma właśnie takie myślenie jak ja teraz i szuka w sobie chociażby ukucia w podbrzuszu
Gosiu, a jak to wlasciwie jest z ta beta jak sa swa zarodki? Powiedzmy ze sa dwa a beta 1200, jeden widoczny drugi nie. To wtedy beta rozbija sie na dwa?Super informacje [emoji7][emoji7][emoji7] u mnie beta tez byla ns blizniaki podae byly 2 zarodeczki zostala 1 silna dziewucha [emoji179][emoji179] ale do 10 tc doszukiwalam sie drugiego kropka bo do tego czasu moze sie pojawic tez drugi
Ostatnia edycja:
JoannaRak
Jeszcze nie. Dupka mam brać do soboty,więc pewnie jak odstawię to przylezie.
a ja jeszcze tylko jutro, juz cholerka swira dostaje!!! Mam nadzieje ze do konca tygodnia przyjdzie bo jak nie to juz nie wiem co zrobie !!
gosia321
Teoretycznie jesli faktycznie sa 2 zarodki to beta jest dzielona na 2 nie zawsze musi byc rowna dlaobu zarodkow. Ale jesli jest tylko jeden i tak zostaje to jest to silny zarodek. Gdzies Koniczynka kiedys wyczytala ze duze przyrosty bety swiadcza o dziewczynkach nie wiem czy to prawda u mnie sie sprawdziloGosiu, a jak to wlasciwie jest z ta beta jak sa swa zarodki? Powiedzmy ze sa dwa a beta 1200, jeden widoczny drugi nie. To wtedy beta rozbija sie na dwa?
reklama
Szczescie1986
Mam w sobie taka zlosc właśnie rozmawiałam z kolezanka która wie ,ze staramy się o dzidzie tylko nie wie w jaki sposob
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
Właśnie mi powiedziała ,ze była u wróżki która wróży z daty urodzenia i ,ze ta jej powiedziała ,ze ja ze swoim nigdy dzieci nie będę miała. Ze u mnie w głowie jest tylko dziecko i stanie się coś tak hucznego ,ze ja z nim się rozstaje i będę miaka chłopczyka ,ale nie ze swoim
No i wiecie co jak tu myśleć pozytywnie matko załamamuje się i jeszcze teraz brak objawów na ta ciaze
Podziel się: