reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
@Niezapominajka2018 dużo jajec i dużo zarodków!
Dawaj znać ile niezapominajek mamy
W Novu.m zarodki mrożą z reguły w 3 dobie, podobno lepiej im w macicy, więc wolą by tam się dzieliły. Tak mi mówiono.
Ja z dwóch trzydniowych mrożaków miałam 2 ciąże, więc potencjał jest
W Novu.m zarodki mrożą z reguły w 3 dobie, podobno lepiej im w macicy, więc wolą by tam się dzieliły. Tak mi mówiono.
Niezapominajka2018
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia. Niby się aż tak bardzo nie stresowalam bo poprzednią punkcje wspominam bardzo dobrze, ale chyba jakiś niepokój mnie bierzeKawy niech się napije to maluchy będą bardziej pobudzone
Niezapominajeczko, spokoju teraz. Już o niczym nie myśl, co ma byc to będzie. Oby transfer odbył się w czwartek i niech maluchy zdrowo się dzielą Mocne kciuki!! A teraz marsz do spania, wypocznij, żeby ci się jajki nie stresowały
Niezapominajka2018
Dziękuję za info i słowa wsparcia.Pięciodniowy to dalsze stadium rozwoju zarodka i większe szanse na ciążę. Cześć zarodków z reguły 30 do 60 procent nie dotrwa do piątej doby. Mi do trzeciej doby dotrwały wszystkie 8 a potem 6 wypadło. U Ciebie chyba lepiej hodować do trzeciej doby, choć jeśli będziesz miała dużo jajeczek to i zarodków w trzeciej dobie powinno być sporo. Wiąże się to z szukaniem TEGO zarodka i transferami. Myślę że jeśli będziesz miała dużo zarodków to mogą zaproponować hodowle mieszaną, część zarodków zamrozić w trzeciej dobie a resztę hodować do piątej. Myślę że w klinice wiedzą co robić i będą reagować wedle rozwoju sytuacji.
Powodzenia jutro.
Niezapominajka2018
Mi też lekarz powiedział że może u mnie im będzie lepiej. Dam znać po punkcji.@Niezapominajka2018 dużo jajec i dużo zarodków!
RedHotChiliPepper28
Dziewczyny do kiedy brałyście heparynę w ciąży. Nie mam wskazań a powoli mam dość zastrzyków.
Ja też nie mam wskazań, a już 39tc :-) dasz radę, w połowie też miałam kryzys.
JoannaRak
O Macierzyństwie krąża ty niezbyt pichlebne opinie. Kosztuje Cię to dużo psychicznie i finansowo. Naprawde pomyśl o innej klinice a nie wyrzycać kasę w błoto. Ja dojeżdżałam 250 km a są dziewczyny które pokonują pół Polski. Jesteś młoda wiem co mówie jesteśmy w tym samym wieku potrzebujesz dobrego labo.
a tez niektore samolotami lataja z zagranicy, kilka nas takich tez jest!
annemarie
a tez niektore samolotami lataja z zagranicy, kilka nas takich tez jest!
Ja przejechalam wczoraj pociagiem 700 km i mialam piekny dzien, chociaz tylek od siedzenia mnie juz bolal
reklama
Podziel się: