reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przepraszam ze sie ostatnio mniej udzielam. Czytam Was codziennie. Jestem na biezaco.
Jakos wena mi uleciala.
Nawet checi do brania cukierkow i sluzu slimaka nie mam. Biore raz na czas jak mi sie przypomni...

Cześć,
ale mamy dzisiaj transferowy dzień, oby był dla każdej z Was szczęśliwy, @Agonia777 @annemarie @Megi1985@ trzymam mocno kciuki i przesyłam ciążowe zarazki. Powodzenia. ✊✊✊
@Niezapominajka2018 mocno zaciśnięte kciuki za owocne jajcobranie i udany sexik na szkle. ✊✊✊
@Felia mam nadzieję, że dzisiejsza wizyta Cię uspokoi i zobaczysz swoje szczęście prawidłowo ułożone w macicy na mięciutkim endometrium. ❤️
@lafantynka samych wspaniałych wieści dzisiaj o maluchu. :* Daj znać po wizycie co u kropka słychać. ❤️

Miłego dnia. :cool2:

P.S.
@dżoasia co u Ciebie? Coś widziałam jednym okiem, że jesteś już w trakcie stymulacji, czy mnie wzrok myli?
@Agonia777 @annemarie wy wiecie że trzymam mocno✊✊✊✊✊za was noi siebie:biggrin2:
@Niezapominajka2018 kochana udanego jajcobrania✊✊✊✊
@Felia ✊✊✊✊za dzieciaczki a co :D
A wszystkim wam kochane dobrego słonecznego dnia (bynajmniej taki jest w Wawie :biggrin2:

dziewczyny łapki zaciśnięte ;) aby dzień był szczęśliwy :D
Ja dzisiaj poszłam wkoncu do pracy :p dziś 4dzien od transferu i martwię się ze nie mam żadnych objawów i znowu będzie dupa

reklama
dziewczyny łapki zaciśnięte ;) aby dzień był szczęśliwy :D
Ja dzisiaj poszłam wkoncu do pracy [emoji14] dziś 4dzien od transferu i martwię się ze nie mam żadnych objawów i znowu będzie dupa
Dziewczyny, ja wiem, że mi się teraz łatwo mówi ale wszystkie objawy po transferze są związane z cukierkami, które bierzemy, brak objawów nie oznacza ani porażki ani sukcesu, jak również te "objawy".
Może być różnie, my musimy wierzyć w nasze maluchy, że zechcą z nami zostać i tyle.
Szczęście, nie przeciążaj się w pracy. Ty masz lekką pracę?

Do góry