Justin87
Fanka BB :)
Super. Jeśli pisałaś do mnie, żebym Cię wpisała a ja nie zauważyłam, to przepraszam.Udało mi się dopisać samej do kalendarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super. Jeśli pisałaś do mnie, żebym Cię wpisała a ja nie zauważyłam, to przepraszam.Udało mi się dopisać samej do kalendarza
Przypuszczam, że tyle chcą za odmrożenie i zapłodnienie ich...? Ja bym brała. Im wiecej zarodków, tym lepiej. Mam nadzieję, że teraz będziesz miała sporo jajków i zapłodnią wszystkie.Dziewczyny czy któraś z Was coś mi więcej powie o odmrazaniu komórek? Ja teraz jestem stymulowana i oprócz tego chciałam rozmrozić moje komórki, aby były jak najwieksze szansę. U mnie wcześniej na 6 zapłodnionych tylko jeden zarodek. Tylko, że za stymulacje płacę za normalną procedure, a za odmrozenie chcą dodatkowo 2000. Nie wiem co robić. Co byście doradzily.
Hehe tak samo zareagowalam jak tyNa samą myśl o kaszy już mi niedobrze hahaha
Trzeba zawsze pamiętać, że godzinę przed pobraniem trzeba wypić minimum pół litra wody.Nienawodniona znczy ze krew byla gesta isztbko mogla skrzepnac. Czesto sie tak dzieje. Mi niby nigdy sie tak nie zdarzylo ale kilka moich znajomych itp musialo jechac drugi raz. Oczywiscie powinni to zrobic.juz na swoj kosz
Z refundacja clexan 40 zl bez 128Dziewczyny ile kosztuje clexane z refundacja ,a ile bez? Pytam bo jesli beta okaże się pozytywna musze zaopatrzyć się w te zastrzyki i musze już dumać gdzie lepiej i najkorzystniej mi wyjdzie
U mnie to koszt 10,24e
9 szt.Przypuszczam, że tyle chcą za odmrożenie i zapłodnienie ich...? Ja bym brała. Im wiecej zarodków, tym lepiej. Mam nadzieję, że teraz będziesz miała sporo jajków i zapłodnią wszystkie.
Plus te z mrożaków i może być całkiem ładnie.
Mój mąż zawsze sie burzy, jak wyskakują z tymi "niespodziewanymi" kosztami, ale ja mu powtarzam, że skoro i tak płacimy krocie za ivf, to każdy koszt który zwiększa szanse, też poniosę.
A dużo masz tych mrozonych komórek?
[emoji23] no tak, nawet szpitalne byłoby całkiem spoko hahaHehe tak samo zareagowalam jak ty
Ale raz zrobilam sobie zupmleczna z kasza calkiem zjadliwe bylo zreszta po 5 dniach niejedzenia wszystko by smakowalo
@Mieciu85 idziesz dzisiaj na usg? Czy już po wczorajszym podglądaniu ludzika lego odpoczywasz?
@Pandzia89 samych dobrych wieści i pięknych widoków na dwa brzdące. Daj później znać jak się rozwijają i pochwal się czy poznałaś płeć. Fotki też mile widziane. [emoji173]️[emoji173]️
@Iskra_82 dzisiaj termin porodu, wow. Już coś się zaczyna dziać? Jak Twoje samopoczucie? [emoji173]️
Kciuki zacisniete [emoji110][emoji110][emoji110]@Mieciu85 idziesz dzisiaj na usg? Czy już po wczorajszym podglądaniu ludzika lego odpoczywasz?
@Pandzia89 samych dobrych wieści i pięknych widoków na dwa brzdące. Daj później znać jak się rozwijają i pochwal się czy poznałaś płeć. Fotki też mile widziane. [emoji173]️[emoji173]️
@Iskra_82 dzisiaj termin porodu, wow. Już coś się zaczyna dziać? Jak Twoje samopoczucie? [emoji173]️
Nie pisałam, chciałam sama spróbować, aby nie zawracać głowy i tak wszystko tak dobrze ogarniasz.Super. Jeśli pisałaś do mnie, żebym Cię wpisała a ja nie zauważyłam, to przepraszam.