reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was coś mi więcej powie o odmrazaniu komórek? Ja teraz jestem stymulowana i oprócz tego chciałam rozmrozić moje komórki, aby były jak najwieksze szansę. U mnie wcześniej na 6 zapłodnionych tylko jeden zarodek. Tylko, że za stymulacje płacę za normalną procedure, a za odmrozenie chcą dodatkowo 2000. Nie wiem co robić. Co byście doradzily.
Przypuszczam, że tyle chcą za odmrożenie i zapłodnienie ich...? Ja bym brała. Im wiecej zarodków, tym lepiej. Mam nadzieję, że teraz będziesz miała sporo jajków i zapłodnią wszystkie.
Plus te z mrożaków i może być całkiem ładnie.
Mój mąż zawsze sie burzy, jak wyskakują z tymi "niespodziewanymi" kosztami, ale ja mu powtarzam, że skoro i tak płacimy krocie za ivf, to każdy koszt który zwiększa szanse, też poniosę.
A dużo masz tych mrozonych komórek?

Przypuszczam, że tyle chcą za odmrożenie i zapłodnienie ich...? Ja bym brała. Im wiecej zarodków, tym lepiej. Mam nadzieję, że teraz będziesz miała sporo jajków i zapłodnią wszystkie.
Plus te z mrożaków i może być całkiem ładnie.
Mój mąż zawsze sie burzy, jak wyskakują z tymi "niespodziewanymi" kosztami, ale ja mu powtarzam, że skoro i tak płacimy krocie za ivf, to każdy koszt który zwiększa szanse, też poniosę.
A dużo masz tych mrozonych komórek?
9 szt.

@Mieciu85 idziesz dzisiaj na usg? Czy już po wczorajszym podglądaniu ludzika lego odpoczywasz? :)
@Pandzia89 samych dobrych wieści i pięknych widoków na dwa brzdące. Daj później znać jak się rozwijają i pochwal się czy poznałaś płeć. :D Fotki też mile widziane. [emoji173]️[emoji173]️
@Iskra_82 dzisiaj termin porodu, wow. Już coś się zaczyna dziać? Jak Twoje samopoczucie? [emoji173]️

Nie, kochana juz nie mecze dzis ludzika, odwolalam dzisiejsza wizyte bo ta wczorajsza byla spoko i juz wszystko wiem. Teraz musze usg wyslac do kliniki i powiedza co dalej, i kiedy kolejne usg bo ten lekarz nie chce ingerowac w schodzenie z lekow itd i slusznie.

@Mieciu85 idziesz dzisiaj na usg? Czy już po wczorajszym podglądaniu ludzika lego odpoczywasz? :)
@Pandzia89 samych dobrych wieści i pięknych widoków na dwa brzdące. Daj później znać jak się rozwijają i pochwal się czy poznałaś płeć. :D Fotki też mile widziane. [emoji173]️[emoji173]️
@Iskra_82 dzisiaj termin porodu, wow. Już coś się zaczyna dziać? Jak Twoje samopoczucie? [emoji173]️
Kciuki zacisniete [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry