gosia321
Fanka BB :)
WysokoDziewczynki, przyszły mi wyniki immmunofenotypu, niby wszystko w normach się mieści, ale komórki NK mam na poziomie 20%. Nie za wysoko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WysokoDziewczynki, przyszły mi wyniki immmunofenotypu, niby wszystko w normach się mieści, ale komórki NK mam na poziomie 20%. Nie za wysoko?
Piekna beta [emoji173][emoji173][emoji173]Bylismy az na Zyczkowskiego, faktycznie hemoliza czy cos byla...
Powiem wam szczerze, ze mnie szlag strzelil normalnie, jak taka sytuacja moze zachwiac psychika czlowieka.
A wiec tak zapytalam o co chodzi, Panie powiedzialy ze faktycznie krew byla zlepiona. Dobra, ja rano pilam, wiec nie sadze aby to bylo glownym powodem, ale w innym punkcie pobierala kobitka z mojej prawej reki i tak pobierala i pobierala, ciagnela za ta strzykawke ale mysle sobie, spoko jak leci cos, chocby wolniutko to gitas. Widocznie jednak ta zyla jest do kitu i nie poszlo jak trzeba.
Mam poprawke i juz wyniki:
beta-HCG 1267,00 mIU/ml
Progesteron 15,02 ng/ml (norma mocno dolna, godzine po zazyciu tabletki prog besins)
Estradiol 322,70 pg/ml
11 dpt
Dzwonie do kliniki przekazac im wyniki. Co myslicie o progesteronie? Moze o tej porze taki byc?
Ale ty masz dziewczyno betęBylismy az na Zyczkowskiego, faktycznie hemoliza czy cos byla...
Powiem wam szczerze, ze mnie szlag strzelil normalnie, jak taka sytuacja moze zachwiac psychika czlowieka.
A wiec tak zapytalam o co chodzi, Panie powiedzialy ze faktycznie krew byla zlepiona. Dobra, ja rano pilam, wiec nie sadze aby to bylo glownym powodem, ale w innym punkcie pobierala kobitka z mojej prawej reki i tak pobierala i pobierala, ciagnela za ta strzykawke ale mysle sobie, spoko jak leci cos, chocby wolniutko to gitas. Widocznie jednak ta zyla jest do kitu i nie poszlo jak trzeba.
Mam poprawke i juz wyniki:
beta-HCG 1267,00 mIU/ml
Progesteron 15,02 ng/ml (norma mocno dolna, godzine po zazyciu tabletki prog besins)
Estradiol 322,70 pg/ml
11 dpt
Dzwonie do kliniki przekazac im wyniki. Co myslicie o progesteronie? Moze o tej porze taki byc?
O nieee, nawet nie chce i tym słyszeć. Dzieciaki dostały inny probioryk i mam nadzieję że takie cholerstwo już nie wróci.No to ladnie komplet dzieciakow zarazonych. Kochana dobrze ze juz wracace wszyscy do zdrowia najgorsze chorubsko z mozliwych ale uwazaj bo mozesie jeszcze powtrzyc w ciagu 2 tygodni
No ja tak mialam ledwo tydzien po sie wykurowalam i na weekend powtorka ze zdwojona sila hehe pamietam jak lezalam w 2 bluzak pod 2 koldrami i kocem i dalej bylo mi zimno. A co sie napilam czegokolwiek to odrazu byl haftO nieee, nawet nie chce i tym słyszeć. Dzieciaki dostały inny probioryk i mam nadzieję że takie cholerstwo już nie wróci.
O mój Boże.....tylko nie to. Teraz w stresie będę żyć!No ja tak mialam ledwo tydzien po sie wykurowalam i na weekend powtorka ze zdwojona sila hehe pamietam jak lezalam w 2 bluzak pod 2 koldrami i kocem i dalej bylo mi goraco. A co sie napilam czegokolwiek to odrazu byl haft
Jak to pusta? O matko Co lekarz wtedy powiedział? Miałaś jakieś krwawienie?Natalia, ja miałam w 22 dpt pęcherzyk z ciałkiem, przy becie 4500. Co nic nie znaczy, bo tydzień później, gdy poszłam na serduszkowe to macica była pusta... Twój pęcherzyk jest jeszcze mały, tak jak mówią dziewczyny daj sobie i dzidzi kilka dni. Stres Ci nie służy, pamiętaj.
Dzięki Kochana!W 23 dniu po zapłodnieniu komórki (20 dni po transferze 3dniowego zarodka) zarodek 2,5 mm, pęchrzyk żółtkowy był, ale nie mierzony, serduszka jeszcze nie było. Bety nie podam bo u mnie była nienaturalnie gigantyczna, jak na trojaczki. Pamiętaj, że nasz organizm nie działa jak w zegarku, zarodeczek może pojawić się w każdej chwili, myślę, że za dwa dni już wszystko będzie widać u Ciebie.
Kochana ty juz tam nie schizuj tylko lykaj magnez i odpoczywaj jak najwiecej mozesz. Cudowne wiesci ze z logusiem wszystko ok. A jesli chodzi o zaparcia jrsli jest to mega problem i sliwki gruszki nie pomagaja to moze zobacz czy macie w uk syrop lactuloze albo.czopki glicerynowe
Jak to pusta? O matko Co lekarz wtedy powiedział? Miałaś jakieś krwawienie?