reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zadzwoń lepiej do kliniki z prośbą o konsultację.
Juz dzwonilam, lekarz jutro da mi znac co i jak, dzis go nie ma juz. Na dzis zostaly mi jeszcze dwa lutinusy dopochowo i jeden prog doustnie, wiec chyba ok bedzie do jutra.

Wiec teraz dziewczyny do jutra przetrwac, a nastepnie do wizyty jakos sie doczolgac.

Ostatnia edycja:
reklama
Bylismy az na Zyczkowskiego, faktycznie hemoliza czy cos byla...
Powiem wam szczerze, ze mnie szlag strzelil normalnie, jak taka sytuacja moze zachwiac psychika czlowieka.
A wiec tak zapytalam o co chodzi, Panie powiedzialy ze faktycznie krew byla zlepiona. Dobra, ja rano pilam, wiec nie sadze aby to bylo glownym powodem, ale w innym punkcie pobierala kobitka z mojej prawej reki i tak pobierala i pobierala, ciagnela za ta strzykawke ale mysle sobie, spoko jak leci cos, chocby wolniutko to gitas. Widocznie jednak ta zyla jest do kitu i nie poszlo jak trzeba.

Mam poprawke i juz wyniki:

beta-HCG 1267,00 mIU/ml
Progesteron 15,02 ng/ml (norma mocno dolna, godzine po zazyciu tabletki prog besins)
Estradiol 322,70 pg/ml
11 dpt

Dzwonie do kliniki przekazac im wyniki. Co myslicie o progesteronie? Moze o tej porze taki byc?
Wg mnie jest ok ja miewalam nawet po 9 na poczatku

Super kochana, ze maluszek ladnie rosnie [emoji173]️[emoji173]️nie przejmuj sie gaszczem pod pachami, nie chcialabys widziec mojego stanu tam na dole jak tam dzis wparzylam na to nieplanowane usg, az mi bylo glupio przed tym lekarzem, wyplywajacy lutinus w polaczeniu z gaszczem [emoji51]
Miałam to samo gdy poleciałam w panice do gina z plamieniem. Podejrzewam, że niejedno już w swoim życiu widzieli. ;)

Dziewczyny czy jeśli na opakowaniu Neoparin pisze ,ze można go trzymać w lodowce nie dluzej jak miesiąc to czy jeśli go trzymałam od czerwca nie ma on już mocy ? Czy poprostu pisza tak aby pisać
Ważność do 2021 roku

Ostatnia edycja:
Dzięki, @Mieciu85 wizytę mam 15ego dopiero, ale będę walczyć, może uda się wczesniej. Mam już wszystkie badania, wyszła mi jeszcze mutacja Pai-1 nieprawidłowa i MTHFR c667. Gratuluję dzisiejszych widoków

reklama
Do góry