reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Zrozumialam tylko ze moze kurier cos, moze nienawodniona, moze problemy przy pobraniu. Ala slow zakrzepla nie uslyszalam.
Jessso.
Nienawodniona znczy ze krew byla gesta isztbko mogla skrzepnac. Czesto sie tak dzieje. Mi niby nigdy sie tak nie zdarzylo ale kilka moich znajomych itp musialo jechac drugi raz. Oczywiscie powinni to zrobic.juz na swoj kosz

reklama
Dziewczyny, dzwonli z diagu... Co to znaczy ze badanie do powtorki, bo krew sie za szybko rozpadla?

Jestem przerazona, to cos nie tak z moja krwia?

Nir martw się. Mi się tez rozpadła jak mnie przyjęli do szpitala. Wzięli ponownie i tyle. Czasem się tak dzieje jak za gęsta czy cos albo za długo próbka w złych warunkach stoi. Ja trochę byłam na haju wiec się nie dopytywałam. Wiem ze w nocy przyszła kobitka i wziela jeszcze raz.

Wyzszy poziom to niedoczynnosc tarczycy ktora utrudnia zajscie w ciaze js tu oczywiscie mowie o osobach ktore maja leczona tarczyce z powodu niedoczynnosci nadczynnosci Hashimoto przy tych chorobach optymalny poziom na zajscie w ciaze powinnien byc ok 1. A w przypadku gdy ktos ma zdrowa tarczyce to tak jak napisala annemaria

Dziękuje gosiu ;) ;)

Dziewczynki, przyszły mi wyniki immmunofenotypu, niby wszystko w normach się mieści, ale komórki NK mam na poziomie 20%. Nie za wysoko?

Troszke podwyszone chyba, ale tragedii raczej nie ma. Pewnie dostaniesz intralipid moze cos jescze. Czekasz jescze na jakies badania? Kiedy konsultacja z wujkiem?

No i dobrze że wiadomo od czego, wbrew pozorom to ważne aby wiedzieć dlaczego sa plamienia.
Mieciu gratuluję.

Dzieki Motylku, tez mnie to uspokoilo, przynajmniej wiadomo z czego to plamienie. musialo to byc z tego mojego ‘wysilku’. Tak jak lekarz mowil wyzsze cisnienie czyli tez wysilek powoduje pekanie tych naczynek gdzie ten troboflast sie lekko odkleja i plamienie gotowe. Chyba musze sobie kipic te suszone owoce zeby nie miec wiecej takich akcji ;) A tak swoja droga dziewczyny, wiecie moze co powoduje to odklejanie sie troboflastu? Pytalam lekarza czy to mnie kwalifikuje do lezenia i wypoczynku ale powedzial, ze mam normalnie funkcjonowac.

reklama
Dziewczyny wracam do Was.
Dziękuje wszystkim za gratulacje i słowa wsparcie po mega krótkiej cb.
To był piękny jeden dzień.Uczucia mam mieszane,przeplatają się z rozczarowaniem,rozgoryczeniem i zniechęceniem do życia ale Wasze forum nie pozwala mi na nic innego jak na dalszą walkę ;)

Oj zgadza się leczenie zabiera bardzo dużo. Nawet uporczywe, naturalne starania zabierają radość z seksu. Ja już byłam tak wymęczona że miałam dosyć seksu pod dyktando dni płodnych. Ostatnie pół roku to już zero przyjemności. Już nawet in vitro wydawało mi się wybawieniem od tego naturalnego starania. In vitro miałam jak na razie raz i też nie jest kolorowo. Trudne to wszystko i poplątane.
Zupełnie jakbym własne myśli czytała.

Trzymaj sie Kochana. Wyplacz sie, ale nie zalamuj. Mysl, ze tobie chocby naturalnie cos zaskoczylo, wiec gdyby co invitro napewno sie uda. Glowa do gory!
In vitro właśnie dwa razy właśnie nie ruszyło więc kompletnie nie ma reguły.

@Ozis dużo siły!
@heavyona byłam z naturalsikiem ale padł :(
@Agniecha1508 bardzo mi przykro z powodu ostatniego Mochikanina :(Wczoraj chyba miałaś wizytę,jakie kroki do dalszej walki?
@martuska09 ogromnie mi przykro :(:(:(:( jakie to cholernie niesprawiedliwe :(

Superasnie ;) czyli cuda się zdążają :D gratki
A powiedz mi kochana co u was było powodem do wcześniejszego inv?
Cuda się zdarzają przynajmniej na chwile :)
Powód do in vitro właśnie brak ciąży i niskie AMH.

@Felia będą bliźniaki czy trojaczki?:)!!!!!!
@gosia321 gratuluje córeczki!!Rośnijcie zdrowo :)
@annemarie cudowne wiadomości o 7 kropkach-oby tak dalej!!!
@Biedroneczka83 odpocznij jak tylko czujesz taką potrzebę.
@Sol gratuluje bety,mam nadzieje,że odetchnęłaś już choć trochę?
@Szczescie1986 juz po transferze?Trzymam kciuki!!Ile udało się wychodować zarodków?
@Kurcia aby jajka pięknie rosły!

Wszystkim pozostałym życzę dużo siły i trzymam kciuki za wspaniałe widoki na Wasze bobasy!!!

Do góry