chlopkers
Fanka BB :)
Juz po ale jeszcze czekam na ustalenie terminu usg piersi [emoji4] jak wroce do domu, wszystko napisze i dodam zdjecie [emoji4]Co Ty mówisz. Zawsze coś. Jeszcze czekasz na wizytę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz po ale jeszcze czekam na ustalenie terminu usg piersi [emoji4] jak wroce do domu, wszystko napisze i dodam zdjecie [emoji4]Co Ty mówisz. Zawsze coś. Jeszcze czekasz na wizytę?
cHaszcze pomyśli , że jesteś staromodna ważniejsze by badanie wyszło dobrze..Dziewczyny, okazalo sie, ze terminy na usg piersi w szpitalu sa odlegle, ale poniewaz jestem w ciazy i po stymulacji hormonalnej, to doktor chce przyjac mnie dzisiaj [emoji54] tylko musze czekac az przyjma wszystkich planowych pacjentow. Najgorsze, ze przygotowalam sie na dzisiaj tylko na badanie ginekologiczne i mam elegancko ogarniety dół, a pod pachami takie chaszcze, ze az wstyd [emoji85][emoji85][emoji85] ale obciach [emoji86][emoji86][emoji86]
Co do wizyty u gina, wszystko bylo ok, synek fajnie brykal po tej czekoladzie [emoji4] ma teraz 86mm, na obecnym etapie obraz usg prawidlowy. Nastepna wizyte u mojego gin prowadzacego ciaze mam dopiero za piec tygodni [emoji54]
Ale co wazne, zbadal szyjke i mowi ze moge sie zapisac na gimnastyke dla kobiet w ciazy i nie ma przeciwskazan do seksu [emoji3][emoji3] a z basenem tez ok, jednak 3 dni przed basenem i 3 dni po mam przyjmowac lactovaginal. @gosia321 miala chyba podobnie [emoji4]
Agniecha jakie kapcie?nie gadoj że te pikne góralskie@Never give up - ja tam jadę napewno po kapcie do Krakowa - a tak serio to mamy w planach świętokrzyskie i tereny
Różnie. Od czasu do czasu umawiam się na wizytę USG do radiologa. Przyznam że jest to skrupulatnie wykonane USG. Ginekolog wykonuje ale jakoś krótko i jednak wolę u specjalisty.A wy w ciazy to tak co ile na to USG piersi chodzicie? Wykonuje to lekarz prowadzacy czy umawiacie sie do jakis specjalistow od piersi?
Mietek ja ci dam nowa schize!!! ;P cudne ciazowe wiesci dzisiaj tak trzymac!!!Kochane, ale sie najadlam strachu...wizyta w toalecie wiecie jak to jest z zaparciami, ze trzeba sie czasami troche batdzoej wysilic i pozniej plamienie i to takie bardziej kontkretne niz dotychczas... mialam miec wizyte jutro, ale udalo mi sie umowic do tego lekarza co poprzednio na ostatnia chwile, wlasnie wyszlam z wizyty i chlopek lego ma sie dobrze, 8 +1, mierzy 1.72cm. Plamienie jest spowodowane malenka przestrzenia gdzie odkleja sie troboflast ale powiedzial, ze jest to bardzo malutkie i niegrozne i, ze mam sie mniej denerwowac i magne b6 3x dziennie bo to dziala kojaco i obkurczajaco. Powiedzial, ze jak przyjde za 4tygodnie to nie powinno juz tego byc. Ogolnie ten sam lekarz, z ktorego ostatnio bylam srednio zadowolona, a tym razem podszedl bardzo fajnie i szczegolowo.kamien z serca, czas szukac nowej schizy [emoji51]
Waleczne kropki jeahhhNasza 7 rozwija sie dalej, zaden nie odpuscil
Ja bylam teraz pierwszy raz odkad jestem w ciazy (15tc). Ale wskazaniem byla styczniowa stymulacja. Nie sadze, zeby mi doktor dal skierowanie jeszcze w trakcie ciazy na usg. Chyba, ze bede chciala sama dla siebie sprawdzic np w trzecim trymestrze [emoji4]A wy w ciazy to tak co ile na to USG piersi chodzicie? Wykonuje to lekarz prowadzacy czy umawiacie sie do jakis specjalistow od piersi?