reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane, jutro mam kolejne usg, po 2 tygdoniach od serduszkowego,mieczyslaw sie maxymalnie tym stresuje!!! A jescze bardziej po ostatnich wiadomosciach na forum :( Jutro 12.00 godzina prawdy, trzymajta kciuki oby bylo dobrze... bo nawet mnie piersi jakos nie bola, z jedynych pozytywnych znakow to wczoraj mi troche bylo niedobrze wieczorem, ale to pewnie z przezarcia ;)
Mieciulku wszyyyyyyyystkie kciuki i inne to co mozna zacisnac jutro od rana dla Ciebie!!!

Miłego dnia. Dziewczynki moje kochane było to pisane 10000 razy ale jakoś myślałam że mnie to nigdy nie będzie dotyczyło a teraz ...no coż jestem szczęśliwą posiadaczką ZGAGI co robić??????
Podłączę się pod pytanie, bo mnie też męczy. Jak mnie już mocno irytuje zgaga, to biorę rennie.

Ja wciaz czekam na Kopernika [emoji6] mialam miec o 8 wizyte, ale doktora wezwali na oddzial i wszystkie pacjentki grzecznie czekaja w przychodni [emoji86] ot takie uroki nfz [emoji38] zdazylam juz zglodniec, kupilam sobie czekolade w sklepiku szpitalnym, ale tym razem gorzka [emoji6]
Uważaj z gorzką, żebyś nie miała później problemu w toalecie. Progesteron+gorzka czekolada, to może być problematyczna sprawa. [emoji6]

reklama
Do góry