reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aha, wiec jednak nie tak malo. Wsumie to podziwiam takie kobiety, mimo iz mowicie ze 700 Euro lub 4 tys, to gdzies to i tak znacznie mniejsze kwoty niz gdzie indziej, leki niszcza organizm, a jednak oddaja czastke siebie niewazne czy dla zarobku czy da pomocy innym.

Ja kiedys natrafilam na osobe, ktora twierdzila, ze jest to dla niej forma prostytucji. Choc nie sprzedajesz ciala mezczyznie, to srzedajesz czesc swojego ciala. No i tak argumetowala do samego konca, wiec nasza rozmowa tutaj sie zakonczyla. A nawet tutaj nie ma jeszcze jakby mowy o surogatce, tylko o komorkach lub zarodkach. Myslalam, ze te kobitki dostaja troche wiecej, ale wsumie to i tak niezle, a skoro potrzebuja pieiazkow i moga tym samym zrobic cos dobrego dla innych, to czemuz nie.
Tez nie widze w tym nic zlego, tym bardziej ze jest to ich decyzja, przemyslana i fajnie ze chca pomoc:)

reklama
Tak wogole... kiedys jak mowilam w Diagnostyce na cito, robili mi wyniki w ciagu 2 godzin. Teraz troche mnie zdziwilo, nie maja czegos takiego jak cito tylko ekspres do maks 8 godzin. Ktos sie orientuje, czy to nowa zmiana, czy po prostu trafilam poprzednio na dziwna placowke?

Ten ekspres platny 4 zl od parametru. Wiec nie tanio...

Hej:rofl:
Ale jestem dzisiaj zła, odebrałam wyniki tsh i jest 4, niedawno było poniżej 1 (chyba 0.29) i teraz już nie wiem co robić, napewno zwiększe dawkę euthyrox z 32.5 na 50 ale czy lekarz mnie dopuści do transferu?
Boże jak nie urok to sra...ka:no:

Megi - A ile powinno być tego tsh? Zajrzałam w moje wyniki i mam 1,7 ale widzę ze norma to 0,27-4,2. To dlaczego za dużo?

M dzwonil, kazalam mu monitorowac za mnie, bo ja juz nerwa po dwoch godzinach nie mialam. Mamy wyniki powtorki bety z 9 dpt:

beta-HCG 491,00 mIU/ml
Progesteron 29,57 ng/ml
Estradiol 299,60 pg/ml

Progesteron i Estradiol nie za niskie? Beta nie za szybko rosnie? Teraz ide sie wylaczyc na kolejne dwa dni. Kolejny dzien przezyty.

reklama
M dzwonil, kazalam mu monitorowac za mnie, bo ja juz nerwa po dwoch godzinach nie mialam. Mamy wyniki powtorki bety z 9 dpt:

beta-HCG 491,00 mIU/ml
Progesteron 29,57 ng/ml
Estradiol 299,60 pg/ml

Progesteron i Estradiol nie za niskie? Beta nie za szybko rosnie? Teraz ide sie wylaczyc na kolejne dwa dni. Kolejny dzien przezyty.

Super;)))

Do góry