annemarie
Fanka BB :)
Oczywiscie, zawsze tak robilam, co sie mialo wchlonac , sie wchlonelo a reszta z OB wyjezdzala. Innego patentu niestety nie mam.Ale ty mowisz serio??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiscie, zawsze tak robilam, co sie mialo wchlonac , sie wchlonelo a reszta z OB wyjezdzala. Innego patentu niestety nie mam.Ale ty mowisz serio??
Miec
Mieciu , ile twoja KD ma lat?
haha! znam to skads, poczatki byly bardzo ciezkie ale u nas juz najgorsze minelo!
No wlasnie to slyszalam ze daja od poczatki! Moj zaczyna sie powoli literki uczyc w 1.klasie a przedszkole to glownie zabawa taka bardziej rozwojowa.
Kompletnie inne podejscie do szkoly maja tutaj niz w Anglii czy Polsce. Duzo narzeka ze gorzej bo nizszy poziom ale mi sie wydaje ze na to przyjdzie czasu, z drugiej strony rozmawiaja czesto 4 jezykami a wiec wyrownuje sie.
No widzisz nie ma co się martwić na zapas. Będzie dobrzeDziewczyny jest dobrze, nie potrzebnie się denerwowalam. Mam ok 15 pęcherzyków 16-18 mm. Pytanie dlaczego ich jeszcze nie czuje, ale najważniejsze że doktor je widzi. Jeszcze wizyta w sobotę i w poniedziałek jak wszystko będzie dobrze to punkcja. Niestety powiedział że jeżeli progesteron mi jeszcze wzrośnie to transferu nie będzie, ale dla mnie najważniejszy jest teraz etap pierwszy, aby były zarodki.
Bo jak to mloda dziewczyna , zakladamy 26 lat, to bym sobie nerwow z testami nie dokladala, to jej geny nie twoje, moja ma 25 lat KD i lekarz tez mi powiedzial ze nie ma sie co dodatkowo stresowac.jest anonimowosc, dopiero mozna uzyskac ta informacje po potwierdzonej ciazy wiec jesli w sobote bedzie ok to sie skontkatuje z koordynatorka w celu uzyskania informacji o wieku, ale makaymalnie chyba do 32 lat.
To ja tak tez będę robic ,ale powiedz mi po transferze tez tak robilas?Oczywiscie, zawsze tak robilam, co sie mialo wchlonac , sie wchlonelo a reszta z OB wyjezdzala. Innego patentu niestety nie mam.
Bo jak to mloda dziewczyna , zakladamy 26 lat, to bym sobie nerwow z testami nie dokladala, to jej geny nie twoje, moja ma 25 lat KD i lekarz tez mi powiedzial ze nie ma sie co dodatkowo stresowac.
Pewno, OB pozostaje w „ kanale” do macicy wogole nie dochodzi, ja mialam wiecznie wszystko podraznione i to w sumie pomysl od lekarza.Mowimy o godzinie i malutkim OB.To ja tak tez będę robic ,ale powiedz mi po transferze tez tak robilas?