reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie zadręczaj się takimi myślami. Połowa zaeodeczkow ma wady genetyczne i po prostu pada i nie masz na to żadnego ale to żadnego wpływu. Stad tyle tu CB i poronień. W naturze jest rak samo tylko kobiety najczęściej nie zauważają tego.
Kurcze kochana biedroneczko ja po prostu chce się teraz bardziej przygotować do transferu. Wyciągnąć wnioski i zadziałać coś zmienić tylko nie wiem co :)

Hehehehe tak się moje pieski relaksuja:) mam nadzieję że nikogo nie urazilam tym zdjęciem :)

Załączniki

• IMG_20180902_150909.jpg
    IMG_20180902_150909.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 134
Natalka wszystkie się boimi. Oszaleć idzie. I wiemy, że różnie może być. Ale często ladujemy na 4 łapki, trzeba uwierzyć.
Ja się boję ale wierzę, że mój kropek siedzi i że nie będzie to kolejna biochemiczna czy jakaś pozamaciczna czy puste jajo. Ale martwić się martwię i wiem, że będę się martwić cała ciąże. Teraz tylko szukam jak sobie z tym poradzić żeby normalnie żyć.
Kochana a Ty już jesteś po USG czy jeszcze przed tak samo jak ja?

reklama
Co dietetycy to strasznie okrutni są. Ale ja Wam powiem ze ja schudłam na wiosnę bo mniej jadłam i dużo się ruszałam. Ale niestety nie zrezygnowałam z rzeczy zły dla nas.
ja poza makaronem nie mam jakoś żeby mi brakowało pszenicy, ciasta nauczyłam się piec z mąką owsianą lub gryczaną i ksylitolem, słodzę je też bananem lub jabłkiem... wędliny jem rzadko - w nich tez zdarza się gluten, nabiał naturalny i paczam czy nie zagęszczony mąką jakąś...

Do góry