Wiesz bo ja też się szykuje na transfer w sobotę albo piątek ale u mnie będą zarodki 3dniowe i tak pomyślałam że jak też będziesz miała 3 dniowe to będziemy razem betowac [emoji5]Zalezy od mojego usg , albo 3 albo 5 dniowy,endo mi szaleje i pewno bedziw trzeba od srody juz prg wlaczyc zeby troche je wyhamowacw srode sie to rozstrzygnie
reklama
Jej. To juz. SuperWiesz bo ja też się szykuje na transfer w sobotę albo piątek ale u mnie będą zarodki 3dniowe i tak pomyślałam że jak też będziesz miała 3 dniowe to będziemy razem betowac [emoji5]
A możesz mnie wtajemniczyc jak się przygotowujesz do transferu prooooszzzeeZalezy od mojego usg , albo 3 albo 5 dniowy,endo mi szaleje i pewno bedziw trzeba od srody juz prg wlaczyc zeby troche je wyhamowacw srode sie to rozstrzygnie
annemarie
Fanka BB :)
Hahaha, ale ja nie betuje w 6 dptWiesz bo ja też się szykuje na transfer w sobotę albo piątek ale u mnie będą zarodki 3dniowe i tak pomyślałam że jak też będziesz miała 3 dniowe to będziemy razem betowac [emoji5]
Ja bede miala 5 dniowe to na jedno i tak wyjdzie, tylko twoje beda 2 dni szybciej w brzuchu
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
annemarie
Eee, od jakiej strony?lekow, kosmetyczki, ciuchow, paznokciA możesz mnie wtajemniczyc jak się przygotowujesz do transferu prooooszzzee![]()
Nie ja też tym razem nie będę betowac za szybko. Nauczyłam się już cierpliwości [emoji5] myślę że koło 10-11dptHahaha, ale ja nie betuje w 6 dptmoze w 10
Ja bede miala 5 dniowe to na jedno i tak wyjdzie, tylko twoje beda 2 dni szybciej w brzuchu[emoji173]️
Nie kosmetyki i paznokcie mnie nie interesująEee, od jakiej strony?lekow, kosmetyczki, ciuchow, paznokci![]()
Biedroneczka83
A ktora z Was robi transfer we wrzesniu albo pazdzierniku?
U mnie to się w tym tygodniu okaże, jak nie zaskoczyłam to pod koniec września
Biedroneczka83
Dzien dobrymam pytanie jeśli jest podawana 5 dniowa blastocysta to leki muszą być brane 5 dni przed transferem. Jeśli ja wzięłam leki 4 dni przed na cyklu sztucznym go myślicie że to mógł być powód tej cb? Gdzieś wyczytałam że może śluzową macicy była niewystarczająca ukrwiona i zarodek nie zagrał się czy jakoś tak
Nie zadręczaj się takimi myślami. Połowa zaeodeczkow ma wady genetyczne i po prostu pada i nie masz na to żadnego ale to żadnego wpływu. Stad tyle tu CB i poronień. W naturze jest rak samo tylko kobiety najczęściej nie zauważają tego.
reklama
Biedroneczka83
Mi przy PCO dietetyk kazała wyeliminować p szenice łatwo nie jest szczególnie z makaronem... Uwielbiam pszenny razowy...
Co dietetycy to strasznie okrutni są. Ale ja Wam powiem ze ja schudłam na wiosnę bo mniej jadłam i dużo się ruszałam. Ale niestety nie zrezygnowałam z rzeczy zły dla nas.
Podziel się: