reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jeżeli prawdziwy katolik powinien postępować zawsze zgodnie z naukami kościoła to po co spowiedź. Wynika z tego że ten co idzie do spowiedzi zrobił coś niezgodnego z zasadami kk i musi wyznać grzechy. Zatem ja też po in vitro mogę iść do spowiedzi. Na pewno nadejdzie taki moment że będę chciała to zrobić tylko mi się miesza to wszystko bo ja nie żałuję swojej decyzji.
Motylku, dla mnie niewazne co sobie mysla inni, czy to ksieza czy osoby ktore nigdy nie musialy sie leczyc by miec dzieci. Jesli Bog istnieje i tak o wszystkim wie i bedzie osadzal kazdego z osobna. Wazne zebysmy byli dobrymi ludzmi, zyli w zgodzie ze soba.
Dla mnie kazda z nas tutaj jest prawdziwa WOJOWNICZKA, zaloze sie ze wielu ludzi nie podolaloby i nie znioslo tego wszystkiego przez co my musimy przechodzic. Najwazniejsze, ze trzymamy sie tu razem, wspieramy na kazdym kroku [emoji173] i to jest prawdziwa wspolnota zyczliwych sobie osob [emoji4]

reklama
Jakie słodkie kociaki[emoji173]️ Rany! Ja to kocia mama jestem! Wszystkie bym przytuliła, przygarnęła. Ale wiadomo ze się nie da. Ja mam dwóch chłopaków. O tego drugiego chyba z rok męża męczyłam ale nie chciał się zgodzić. Dopiero jak pierwsze invitro się nie udało i widział jaka byłam przygnębiona sytuacja zgodził się na sfinksa[emoji173]️ Wiem mało komu się podobaja ale charakter maja boski! Lucjan jest mega przytulas, wszedzie go pełno, prawdziwy towarzysz! A Rysiu to zupełnie inny. Chodzi swoimi drogami...
Ja mam kotka Tycjana [emoji4] piękne masz te siersciuchy [emoji6]

Motylku, dla mnie niewazne co sobie mysla inni, czy to ksieza czy osoby ktore nigdy nie musialy sie leczyc by miec dzieci. Jesli Bog istnieje i tak o wszystkim wie i bedzie osadzal kazdego z osobna. Wazne zebysmy byli dobrymi ludzmi, zyli w zgodzie ze soba.
Dla mnie kazda z nas tutaj jest prawdziwa WOJOWNICZKA, zaloze sie ze wielu ludzi nie podolaloby i nie znioslo tego wszystkiego przez co my musimy przechodzic. Najwazniejsze, ze trzymamy sie tu razem, wspieramy na kazdym kroku [emoji173] i to jest prawdziwa wspolnota zyczliwych sobie osob [emoji4]
Właśnie dlatego tego nie rozumiem, czemu kk jest tak zajadły w Polsce. Ofiarami niepłodności jesteśmy głównie my kobiety. Musimy znosić cierpienia fizyczne i psychiczne a kk jeszcze wciska nam jakiś ciemnogród.

Jakie słodkie kociaki[emoji173]️ Rany! Ja to kocia mama jestem! Wszystkie bym przytuliła, przygarnęła. Ale wiadomo ze się nie da. Ja mam dwóch chłopaków. O tego drugiego chyba z rok męża męczyłam ale nie chciał się zgodzić. Dopiero jak pierwsze invitro się nie udało i widział jaka byłam przygnębiona sytuacja zgodził się na sfinksa[emoji173]️ Wiem mało komu się podobaja ale charakter maja boski! Lucjan jest mega przytulas, wszedzie go pełno, prawdziwy towarzysz! A Rysiu to zupełnie inny. Chodzi swoimi drogami...
Ale świetne. Ja tam uwielbiam te sfinksy. Śliczny, nawet nie wiedziałam że mają fajne charaktery :)

Ja mam kotka Tycjana [emoji4] piękne masz te siersciuchy [emoji6]
Szczególnie jeden to siersciuch:) Kochane
Czesto mam tak, że bardziej rozpływam się nad kotami niż dziećmi.....moze to jeszcze nie mój czas. Od wczoraj łapie doła, że nie mam dzieci i wkurwa na tych co mają i nie docieniają

Szczególnie jeden to siersciuch:) Kochane
Czesto mam tak, że bardziej rozpływam się nad kotami niż dziećmi.....moze to jeszcze nie mój czas. Od wczoraj łapie doła, że nie mam dzieci i wkurwa na tych co mają i nie docieniają
@sksk - to nie tak - czlowiek sobie poradzi , a zwierzę jak nim się nie zaopiekujęmy to człowiek zrobi mu krzywdę - one są bezbronne i nam ufają bezgranicznie. " Człowiek, ktory nie lubi zwierząt - nie lubi też ludzi" ( to moje zdanie )

Ostatnia edycja:
@sksk - to nie tak - czlowiek sobie poradzi , a zwierzę jak nim się nie zaopiekujęmy to człowiek zrobi mu krzywdę - one są bezbronne i nam ufają bezgranicznie. " Człowiek, ktory nie lubi zwierząt - nie lubi też ludzi" ( to moje zdanie )
To pójdę dalej i dodam że człowiek który nie lubi zwierząt jest psychopatą i nie należy mu ufać.

Tak na rozluźnienie [emoji4] mi zawsze tata powtarza że on lubi koty ale długo się gotują [emoji23] A naprawdę ma bardzo miękkie serce jeśli chodzi o zwierzęta, nie skrzywdziłby przysłowiowej muchy [emoji4]

Cześć moje wszystkie najpiękniejsze :) nie odzywałem się bo wiecie co?... Czytam całe forum od 1 strony hehehehe jak dziwnie :) ja się trochę martwię bo jeszcze nie dostałam okresu a i bóle jakby mniejsze... Chcę już dostać żeby jak najszybciej zacząć. Wiem że nie powinnam ale wczoraj z tego wszystkiego opilam się wynikiem z przyjaciółką fajnie było :)

reklama
:-( :(P
Cześć moje wszystkie najpiękniejsze :) nie odzywałem się bo wiecie co?... Czytam całe forum od 1 strony hehehehe jak dziwnie :) ja się trochę martwię bo jeszcze nie dostałam okresu a i bóle jakby mniejsze... Chcę już dostać żeby jak najszybciej zacząć. Wiem że nie powinnam ale wczoraj z tego wszystkiego opilam się wynikiem z przyjaciółką fajnie było :)
Osz Ty :szok: no to jest wyczyn! Tyyyyle stron! Niezle:biggrin2:

Do góry