reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia och Ty szalona kobieto :) chyba musze wykrzesac skads dawno niewidziane poklady optymizmu zeby Ci dorownac.

@Never give up 3...2...1.... choroba morska start!
Ja jak dalej tak pójdzie to będę miała na mordzie zamiast uśmiechu to pełno pryszczy... No masakra [emoji35] [emoji19] [emoji33]
Mam twarz jakiej nawet w wieku dojrzewania nie miałam i nie wiem czy mogę taka mieć po tym gonapeptylu... :/

@Kurcia trza się trzymać nadziei rękami i nogami!!
@Never give up kiedy zaczynasz właściwą stymulację? :)
Nie wiem dokładnie jeszcze Asiu ale najprawdopodobniej od 8.09 startuje z właściwą stymulacja ;-)
Poza tym dziwi mnie mój protokół... bo wy mówicie o antykach, gonapeptylu i dalej to już wiadomo, każda ma co innego.
A ja zaczęłam od 20dc gonapeptylu, miesiączka ma przyjść i pewnie około 4-7dc start stymulacji...

Ja jak dalej tak pójdzie to będę miała na mordzie zamiast uśmiechu to pełno pryszczy... No masakra [emoji35] [emoji19] [emoji33]
Mam twarz jakiej nawet w wieku dojrzewania nie miałam i nie wiem czy mogę taka mieć po tym gonapeptylu... :/
Nie wiem, czy to masz od gonapeptylu czy od antyków bardziej. Mi nic nie jest, wręcz po gonapeptylu chodze jak mały samolocik :p Chociaż dzisiaj po robocie padłam i przespałam wieczór;-) ;)

Nie wiem dokładnie jeszcze Asiu ale najprawdopodobniej od 8.09 startuje z właściwą stymulacja ;-)
Poza tym dziwi mnie mój protokół... bo wy mówicie o antykach, gonapeptylu i dalej to już wiadomo, każda ma co innego.
A ja zaczęłam od 20dc gonapeptylu, miesiączka ma przyjść i pewnie około 4-7dc start stymulacji...
aaaaa, może być i bez antyków, spokojna twoja :)

Miałam podobny protokół. Czyli od 18 dc dostałam gonapeptyl który zażywałam prawie do punkcji, całą ampułkę. Otrzymałam gonapeptyl bo u mnie była torbiel czynnościowa, która w 2 dc nadal była ale podobno mała i nieczynna hormonalnie. Od 2 dc jeszcze menopur przez 12 czy 13 dni.

Miałam podobny protokół. Czyli od 18 dc dostałam gonapeptyl który zażywałam prawie do punkcji, całą ampułkę. Otrzymałam gonapeptyl bo u mnie była torbiel czynnościowa, która w 2 dc nadal była ale podobno mała i nieczynna hormonalnie. Od 2 dc jeszcze menopur przez 12 czy 13 dni.
No to ja pewnie dorzucę menopur coś około 5dc...
Czyli @motylek24 nasz lekarz działa jednym schematem :)

reklama
No myślę się Bartek wie co robi :D
Ja wcześniej tak nie miałam na twarzy ale może to połączenie leku że zbliżającą się @
Będę żyć chociaż jutro chciałam ładnie wyglądać bo mamy 6 rocznicę ślubu z mym lubym :)
Omg 1 września? Niezła data - tak jak u mnie 11 września :D :p
Dla niego na pewno jesteś najpiękniejsza, nieważne czy z pryszczem czy nie

Do góry