reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Omg 1 września? Niezła data - tak jak u mnie 11 września :D [emoji14]
Dla niego na pewno jesteś najpiękniejsza, nieważne czy z pryszczem czy nie
Łatwa do zapamiętania :-)
Chociaż kiedyś moja teściowa wraz z moja ulubiona szwagierka wpadły do nas 1.09 a ja odwalona w krótki kombinezon, szpilki, z butelką wina i ciepłym zajebistym posiłkiem czekałam na męża ... otwierając drzwi myślałam że to M a tu lekkie zdziwienie [emoji14]
Od tamtej pory moja teściowa już zawsze się zapowiada :D [emoji38] [emoji23] [emoji28]

No Asia Twoja data to samolotowa i bombowa ... [emoji14]

reklama
Ja na prawdę chciałabym sobie też dać spokój bo to jest totalnie crazy ale nie umiem.

Mam nadzieję, że ta chwila nadejdzie szybko. Wiem, że i tak na nic nie mamy wpływu ale nie umiem sobie tego przetłumaczyć i wyluzowac. Mieciu jak to zrobiłaś?

Przez ta infekcje zdalam sobie sprawe, ze tym ciaglym spraedzaniem i podcieraniem na sile moge wiecej szkody wyrzadzic niz pozytku. Jak dzis z moim rozmawialam o tym schizowaniu, lataniu do toalety itd to powiedzial to samo co ja sobie tlumacze, ze jesli by sie cos mialo stac to nie zmieni tego fakt czy bedziemy zawartosc majtek sprawdzaly 5 razy dziennie czy 50 ;) no i ma racje, jak ma byc dobrze to bedzie. Ale jest to ciezkie...

B
Chociaż kiedyś moja teściowa wraz z moja ulubiona szwagierka wpadły do nas 1.09 a ja odwalona w krótki kombinezon, szpilki, z butelką wina i ciepłym zajebistym posiłkiem czekałam na męża ... otwierając drzwi myślałam że to M a tu lekkie zdziwienie [emoji14]
Od tamtej pory moja teściowa już zawsze się zapowiada :D [emoji38] [emoji23] [emoji28]

Bombowa to i Twoja :D Moja odlotowa :laugh2:
Nam na szczęście nikt niezapowiedzianych wizyt nie robi, bo często mogliby całować klamkę :p

Super! Ale miała nauczkę :)
Hahaha

Moze to i dobry pomysł z netem. Ja np. dziś zastanawiałam się jak pójdę do spowiedzi? Poszukałam po necie i wyszło że rozgrzeszenia mogą mi nie dać. Kurcze nawet nie zdawałam sobie sprawy że chęć posiadania dziecka jest aż tak ciężkim grzechem.

Dobry dobry wylaczamy :) wiesz co ja religijna nie jestem i do spowiedzi nie chodze juz od wielu lat wiec nie wiem jakie sa realia ale jesli Ci nie da rozgrseszenia to kij mu w morde, ja calego tego kleru nie znosze. Oczwiscie sa wyjatki, ale jako caloksztalt to moim zdaniem jedno skorumpowane i zaklamane bagno. Ale z tego co slyszalam to kosciol katolicki chyba nie zabrania in vitro tylko niszczenia zarodkow, chyba ze to zle interpretuje, wiec ciekawe jakie bedzie mial do tego podejscie.

Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.
Aga strasznie mi przykro [emoji20][emoji20][emoji20] ale wiem ze sobie poradzisz, trzeba tylko pomyslec nad nowym planem [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Mieciu, skoro już Ci lepiej, to znaczy, że antybiotyk działa, czyli dobrze jest dobrany. :)
A szkodliwe bardziej od niego mogłoby być nie stosowanie niczego. Trzeba wybrać mniejsze zło.

Dokladnie dzoasienko, dzieki! przynajmniej dziala, a w ciazy to moga nawet powiedziec, ze herbata zaszkodzi wiec biore i sie nie zasstanawiam bo tak jak annemarie napisla za niedlugo bede miala czuprynke jak z mojego zdjecia, tylko ze siwa do tego! ;)

Do góry