reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Moze to i dobry pomysł z netem. Ja np. dziś zastanawiałam się jak pójdę do spowiedzi? Poszukałam po necie i wyszło że rozgrzeszenia mogą mi nie dać. Kurcze nawet nie zdawałam sobie sprawy że chęć posiadania dziecka jest aż tak ciężkim grzechem.
Co za hipokryzja.. sami siebie z pedofilii rozgrzeszaja bez problemu, ale za proby in vitro juz robia ludziom problemy z rozgrzeszeniem [emoji35]

Łatwa do zapamiętania :-)
Chociaż kiedyś moja teściowa wraz z moja ulubiona szwagierka wpadły do nas 1.09 a ja odwalona w krótki kombinezon, szpilki, z butelką wina i ciepłym zajebistym posiłkiem czekałam na męża ... otwierając drzwi myślałam że to M a tu lekkie zdziwienie [emoji14]
Od tamtej pory moja teściowa już zawsze się zapowiada :D [emoji38] [emoji23] [emoji28]

No Asia Twoja data to samolotowa i bombowa ... [emoji14]
Hahahahahahahahahaha [emoji23][emoji23] chcialabym zobaczyc ich miny [emoji38][emoji38][emoji12]

Dziewczyny.... Czy to mozliwe aby w 5 dpt sikacz byl pozytywny? No chyba ze jestem slepa. Cien cienia widze, ale pewnie to fatamorgana. Chyba testy moga klamac i czasami i udawac pozytywne?

Załączniki

• IMG_20180901_062519.jpg
    IMG_20180901_062519.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 140
  • IMG_20180901_062708.jpg
    IMG_20180901_062708.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 132
Ostatnia edycja:
Chyba mi odbilo, nie powinnam tak rano w weekend wstawac i glupot robic.

Ale tak a propos, czy wolny godziny spacer po miescie jest dozwolony czy lepiej nie? Chodze sobie wsumie tylko po mieszkaniu i 3 razy na dzien z psem. Moze wiec taki dluzszy spacer dzis bedzie za duzo?

Ide jeszcze podrzemac :)

Chyba mi odbilo, nie powinnam tak rano w weekend wstawac i glupot robic.

Ale tak a propos, czy wolny godziny spacer po miescie jest dozwolony czy lepiej nie? Chodze sobie wsumie tylko po mieszkaniu i 3 razy na dzien z psem. Moze wiec taki dluzszy spacer dzis bedzie za duzo?

Ide jeszcze podrzemac :)
Ile dni miał zarodek? Według mnie jesteś w ciąży [emoji4] A czemu nie można spacerować? Uważam że krzywdy nie zrobi [emoji6]

Dziewczynki no niestety mój Mochikanin padł - ale naprawdę mniej boli niż beta 0. No nic trza pozbierać się z posadzki i wrócić do rzeczywistości.
06.09.2018 wizyta u gina i podejmujemy decyzję co dalej. Na chwilę obecną to sobie zjem niezdrowych żelków , popije drineczkiem i zapale fajeczke. Wszystkie suple won - zostaje kwas foliowy i Mama dha premium plus , a i encorton z którego schodzę. Ciekawe za ile @ przylezie - jak bardzo mam rozwalony cykl. Może jeszcze zdążę sie poseksic.
Bardzo mi przykro. Nie wiem w którym dniu po transferze. Ja przez ponad tydzień myślałam że jestem w ciąży, beta rosła i w 15 dpt spadła. Też stwierdziłam, że dla mojej psychiki lepiej aby nie ruszyła, ale w sumie jak coś się dzieje to chyba dobrze w naszej sytuacji. Ściskam mocno.

Dwie 5 dniowe blastki, transfer w poniedzialek popoludniu byl. Ja chyba dziewczyny nie powiem nic M o moich szalonych eskperypentach i w poniedzialek lub srode pojade normalnie na bete. Nie wiem czemu to zrobilam, ale jestem przerazona i boje sie, aby nie skonczylo sie znow poronieniem jak poprzednim razem, jezeli ten wynik testu to nie falsz. Nie moge uwierzyc.

No ale serio, spadam zdrzemnac sie jeszcze troche, tylko leki wezme.

Wszystkim dzis same dobre wiesci i kciukasy kochane :)

reklama
Dwie 5 dniowe blastki, transfer w poniedzialek popoludniu byl. Ja chyba dziewczyny nie powiem nic M o moich szalonych eskperypentach i w poniedzialek lub srode pojade normalnie na bete. Nie wiem czemu to zrobilam, ale jestem przerazona i boje sie, aby nie skonczylo sie znow poronieniem jak poprzednim razem, jezeli ten wynik testu to nie falsz. Nie moge uwierzyc.

No ale serio, spadam zdrzemnac sie jeszcze troche, tylko leki wezme.

Wszystkim dzis same dobre wiesci i kciukasy kochane :)
Feluś ja też widzę 2 kreski ✊✊✊✊ za bete kochana ;) myślę że spacer nie zaszkodzi ❤️❤️❤️

Do góry