Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Ja brałam 2 x po 1 tabletce dopochwowo ale po badaniach krwi zwiększył mi do 3 x 1Drogie, ile dostalyscie do przyjmowania estradiolu po transferze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam 2 x po 1 tabletce dopochwowo ale po badaniach krwi zwiększył mi do 3 x 1Drogie, ile dostalyscie do przyjmowania estradiolu po transferze?
Drogie, ile dostalyscie do przyjmowania estradiolu po transferze?
Na pewno nie mozna brać wszystkich leków. Zasada jest ta sama jak i u kobiet. Nie wiem może nasienie zamrozić już teraz? Ważne aby mąż nie gorączkował powyżej 38 stopni. Możecie zadzwonić do kliniki czy aby na pewno mąż może przyjmować dany lek.Dziewczyny ja teraz jestem przed punkcja. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będę miała w następnym tygodniu. Ale mam problem bo mąż mi się rozchorowal i nie wiem czy on może brać wszystkie leki. Proszę pomóżcie
Moja mama leczy sie u podologa na takie rzeczy (piety bolaly ja juz tak, ze w ogole nie mogla chodzic). Robili jej specjalne wkladki do butow (o roznej twardosci w zaleznosci od stopnia bolu w danym miejscu w stopie), po pol roku noszenia wiekszosc dolegliwosci ustalo [emoji4]U mnie znajoma miała taki problem, zapisała się na rehabilitację- fale uderzeniowa. Pomogło.
Ja niestety na basen nie bardzo bo szybko łapie infekcje a teraz musze szczególnie się wystrzegać bo będę miała niestety zakładany szew ze względu na krótką szyjkę... Chodzisz gdzieś na te ćwiczenia czy sama w domu je wykonujesz?Ja mam caly ledzwiowy w przepuklinach
Nie tylko masaz pomaga plywanie jest chyba najlepsze na ta dolegliwosc w ciazy. Cwiczenia na pilce joga. Mozna sie tez obkleic plastrami kinesiotaping
Widać jestes nowa bo opowiadałam swoja historie kilka razy . Ja mueszkam i lecze sie w Hiszpani w klinice Quiron w pozuelo lekarzem jest pracujący tam Polak.Ewunka a zdradzisz co to za lekarz. Też mecze się z endometrioza 3 procedury nieudane....
A od kiedy po transferze moNa znowu chodzic na basen?
Ja z cwiczen wybieram wlasnie basen ale napewno jest joga dla ciezarnychJa niestety na basen nie bardzo bo szybko łapie infekcje a teraz musze szczególnie się wystrzegać bo będę miała niestety zakładany szew ze względu na krótką szyjkę... Chodzisz gdzieś na te ćwiczenia czy sama w domu je wykonujesz?
@Szczescie1986 - wiesz, że to tylko Nasza psychika doprowadza Nas do tego. Większości facetów tego nie widzi. Mój m@łż podczas tamtej i tej symulacji najbardziej przeżywał siniaki na moim brzuchu.Ja wczoraj usiadłam sobie obok M i szczerZe wstydziłam się swojego brzucha ...te sterydy rozwalają wszystko