reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ja teraz jestem przed punkcja. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będę miała w następnym tygodniu. Ale mam problem bo mąż mi się rozchorowal i nie wiem czy on może brać wszystkie leki. Proszę pomóżcie

Dziewczyny ja teraz jestem przed punkcja. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to będę miała w następnym tygodniu. Ale mam problem bo mąż mi się rozchorowal i nie wiem czy on może brać wszystkie leki. Proszę pomóżcie
Na pewno nie mozna brać wszystkich leków. Zasada jest ta sama jak i u kobiet. Nie wiem może nasienie zamrozić już teraz? Ważne aby mąż nie gorączkował powyżej 38 stopni. Możecie zadzwonić do kliniki czy aby na pewno mąż może przyjmować dany lek.

U mnie znajoma miała taki problem, zapisała się na rehabilitację- fale uderzeniowa. Pomogło.
Moja mama leczy sie u podologa na takie rzeczy (piety bolaly ja juz tak, ze w ogole nie mogla chodzic). Robili jej specjalne wkladki do butow (o roznej twardosci w zaleznosci od stopnia bolu w danym miejscu w stopie), po pol roku noszenia wiekszosc dolegliwosci ustalo [emoji4]

Ja mam caly ledzwiowy w przepuklinach
Nie tylko masaz pomaga plywanie jest chyba najlepsze na ta dolegliwosc w ciazy. Cwiczenia na pilce joga. Mozna sie tez obkleic plastrami kinesiotaping
Ja niestety na basen nie bardzo bo szybko łapie infekcje a teraz musze szczególnie się wystrzegać bo będę miała niestety zakładany szew ze względu na krótką szyjkę... Chodzisz gdzieś na te ćwiczenia czy sama w domu je wykonujesz?

Ewunka a zdradzisz co to za lekarz. Też mecze się z endometrioza :( 3 procedury nieudane....
Widać jestes nowa bo opowiadałam swoja historie kilka razy . Ja mueszkam i lecze sie w Hiszpani w klinice Quiron w pozuelo lekarzem jest pracujący tam Polak.
Miałam 4 stymulacjie ( 3 państwowo w innej klinice ) bez powodzenia . Potem szukałam kliniki i w niej lekarza ( w tej klinice byłam u 3 ) i udało sie z 2 transferu z 4 stymulacji mam córeczkę Marceline .

Ja niestety na basen nie bardzo bo szybko łapie infekcje a teraz musze szczególnie się wystrzegać bo będę miała niestety zakładany szew ze względu na krótką szyjkę... Chodzisz gdzieś na te ćwiczenia czy sama w domu je wykonujesz?
Ja z cwiczen wybieram wlasnie basen :) ale napewno jest joga dla ciezarnych
Z pilka mozna w domu cwiczyc

reklama
Ja wczoraj usiadłam sobie obok M i szczerZe wstydziłam się swojego brzucha ...te sterydy rozwalają wszystko
@Szczescie1986 - wiesz, że to tylko Nasza psychika doprowadza Nas do tego. Większości facetów tego nie widzi. Mój m@łż podczas tamtej i tej symulacji najbardziej przeżywał siniaki na moim brzuchu.
Także głowa do góry - zostanie to Nam wszystkim za chwilkę , dwie lub trzy wynagrodzone.

Do góry