reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skisl ;) bo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle :)
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac ;)
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
Oliwciu! Ciocia na Ciebie czeka!!!! P.S. Nie śpiesz się tylko za bardzo, 39tc będzie idealny na spotkanie z cioteczka [emoji480][emoji480][emoji480][emoji480]

reklama
Przejrzalam do momentu gdzie autorka mowi, ze zaczela etap zainteresowania tworczoscia biznesowa niejakiego Zieby i wylaczylam [emoji3]
Jakkolwiek istotne, ze sterydy sa niebezpieczne i nalezy je odstawiac stopniowo [emoji4]
Ten Ziemba to malo wazny, chcialam wam te symptomy przyblizyc. Mialam podobnie do tego zalewałam sie potem, i cala trzeslam, a odstawilam dawke 15 mg na hopsiup

Ten Ziemba to malo wazny, chcialam wam te symptomy przyblizyc. Mialam podobnie do tego zalewałam sie potem, i cala trzeslam, a odstawilam dawke 15 mg na hopsiup
Wiem wiem Kochana. Ale mam na niego taka reakcje alergiczna ze cos okropnego [emoji52]
Co do sterydow, bralam najnizsza dawke sposrod stosowanych przy ivf, a tez poczulam mega ulge jak go odstawilam. Nie da sie tego opisac slowami

A macie tak jak na ulicy widzicie bliźniaki to się się zastanawiacie, ze pewnie po invitro? ;))))

Ja tak mam :) od razu mówię ze pewnie mój doktorek maczał w tym palce, a najlepsze jest to ze mówię to z uśmiechem i cieszę się ich szczęściem :D i jeśli faktycznie są z invitro to tylko pogratulować ze za jednym razem maja tyle szczęścia :)

Laski zalania ciąg dalszy.. Historia się rozwija ponieważ sąsiadke już załatwiam jeśli chodzi o ubezpieczenie zgłosiłam itd, hydraulik był i zrobił aleeee przychodzi dzis godz temu sąsiad z 1 piętra i na parterze i pyta się czy zrobiliśmy to co się lało bo u niego wyszła plama... Nosz kurrr no nic tylko kulka w łeb

Lekarz wspaniały cudowny najlepszy!!!!
Wiesz ja mam endometrioze 4 st i 3 operacjie na jajnikach nie szukałam kogoś kto powie jest Pani piekna młoda wsztstko będzie dobrze.Ale kogos z wiedza i gdzie czułam sie zaopiekowana....

A tak sobie podpasowalismy ze jestesmy w stalym kontakcie i wysyłamy sobie zdjęcia naszych dzieci ( ma syna 3 miesiace starszego od Marceliny) Jak sie urodziła przyjechal do niej z prezentem .....
Teraz jego zona jest w 16 tc i zaprasza mnie do kliniki po moje 2 zarodki ;)
Ewunka a zdradzisz co to za lekarz. Też mecze się z endometrioza :( 3 procedury nieudane....

reklama
A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skisl ;) bo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle :)
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac ;)
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
Super, super, suuuuper!! Gratulacje ❤️

Do góry