reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A to wiesci z mojej wizyty nasz maly 10cm czlowieczek jest juz na 100% dziewczynka czyli doczekalam sie i wymodlilam sobie coreczke Oliwke. Emek skisl ;) bo lekarz powiedzial i zreszta tez pokazal ze z warg sromowych juz fujarka nie urosnie [emoji16][emoji16]
Wczoraj odbieralam wyniki Papa ktore wyszly rewelacyjnie ryzyko wad bardzo odlegle :)
Po krwiaku ani sladu i nic niepokojacego nie widac ;)
Lekarz zgodzil sie na cc choc na wszelki wielki mam wziasc zalecenia od neurologa gdyby zdarzylo sie ze bylby wczesniejszy porod i trafilabym na dyzur innego lekarza
I pod obstawa lactovaginalu moge smigac na basen dla dobra kregoslupa bo sama wiem ze gdybym nie zaczela chodzic to juz za miesiac chyba bym nie mogla wstac z lozka bo juz codziennie mnie boli

[emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji179][emoji179]Zobacz załącznik 893282
Pięknie Gosiu. Super wieści.

A powiedz co z tym lactovaginalem? Po basenie go stosujesz?

Jejku kochana może dzidzia sie podzieliła i będą bliźniaki [emoji173] [emoji173] [emoji7] [emoji7] piękna beta!!! Gratulacje i zycze kochana nudnych 8 miesięcy [emoji8]
Jezu nawet mi tak nie pisz. Bliźniaki to moje marzenie ale skoro pojedynczej ciazy nie donosilam to w podwójnej już by było totalne ryzyko!
Niech będzie jeden, śliczny i zdrowy kropulek i niech tam siedzi w brzuszku na kolejne 36tyg conajmniej i niech nie straszy mamusi!

Sol kochana a robisz też inne wyniki typu progesteron i estradiol? Czy tylko ja wariuje na punkcie tych hormonów czy są ok? Ale masz piękna betę, moja przy Twojej wygląda mizernie, a tylko dzień różnicy w transferze :) kiedy lecisz na USG?
Jeju na razie nic nie robię. Mnie lekarz nie kazał nic robić tylko na usg się zapisać. Może w niedzielę pojadę na hormony ale sama nie wiem bo potem będę swirowac. Nie wiem jeszcze kiedy i gdzie pojadę na usg. Jestem w totalnym szoku. Nic mam nie zaplanowane. Muszę zobaczyć na ile lekow mi starczy... Łoooo matkoooo

A wartościami bety kochana to się w ogóle nie przejmuj, najważniejsze że przyrost jest dobry.

@tina35 ale przepiękna historia. Życzę, żeby serduszko [emoji169] zaczęło bić już nie długo i żebyś mogła cieszyć się swym naturalsem.
Cudownie musi być zajść tak ot.. Bez leków, cudów, liczenia itp... Gratulacje x

reklama
Do góry