reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Natalia,
mozliwe ze bez Prolutexu tak polecial,albo nie jest u ciebie do konca wykrywalny.Prg jest wydzielany skokowo wiec co jakis czas zmienia sie wynik.Pomimo to wynik 34 i tak jest super ,wazne zeby go utrzymac ,estradiol mowi o poziomie twojego endometrium jak jest zbudowane, odstawilas jakies tabletki? w razie czego moge cie plastrami poratowac z estradiolem .Nie musi rosnac do nieba,dobrze zeby sie utrzymywal na jako takim poziomie.
Dzięki :* już się trochę uspokoilam się że to może byc przykład na ciążę biochemiczna tfu tfu.
Natalia,
mozliwe ze bez Prolutexu tak polecial,albo nie jest u ciebie do konca wykrywalny.Prg jest wydzielany skokowo wiec co jakis czas zmienia sie wynik.Pomimo to wynik 34 i tak jest super ,wazne zeby go utrzymac ,estradiol mowi o poziomie twojego endometrium jak jest zbudowane, odstawilas jakies tabletki? w razie czego moge cie plastrami poratowac z estradiolem .Nie musi rosnac do nieba,dobrze zeby sie utrzymywal na jako takim poziom
Natalia,
mozliwe ze bez Prolutexu tak polecial,albo nie jest u ciebie do konca wykrywalny.Prg jest wydzielany skokowo wiec co jakis czas zmienia sie wynik.Pomimo to wynik 34 i tak jest super ,wazne zeby go utrzymac ,estradiol mowi o poziomie twojego endometrium jak jest zbudowane, odstawilas jakies tabletki? w razie czego moge cie plastrami poratowac z estradiolem .Nie musi rosnac do nieba,dobrze zeby sie utrzymywal na jako takim poziomie.
Dziękuję, trochę mnie uspokoiłas ze jeszcze nie ma takiej tragedii, najgorzej że w sobote nie bede miaka gdzie pobrac krew-punkty pobran nieczynne :/ Napisałam smsa profilaktycznie do lekarza ale nie odpisuje :( nie żadnych leków nie odstawiłam, nie wiem czemu tak to poleciało. A jakie masz plastry? One są na receptę? Już mi nawet przeszła myśl żeby malutka lampeczke czerwonego winka sobie nalac bo przeczytałam że to na endometrium jest dobre, ale nie wiem czy sobie tym bardziej nie zaszkodze niż pomogę. Sorki za tyle odpowiedzi ale coś telefon zaczął mi się weszac podczas pisania i tak wysyłało :)

Ostatnia edycja:
Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.

Dziewczynki , a więc transferu nie było. Stefan ostatni Mochikanin jednak po zastanowieniu się ruszył i wszedł w stadium morulii M4 - zostaję na szkiełku do jutra i jak nie padnie - to do zamrażarki go wsadzą. Transferu nie zrobiono bo zarodek nie odpowiada dniom brania leków. Leki biorę 5 dni , a menda moja jest w 4 dniu. Także dziewczynki Proszę o trzymanie kciukasów do jutra.

Oo no to super, ze Stefciu sie pozbieral :) niech sie dzieli i mrozonka bedzie jak znalazl na transfer we wrzesniu [emoji106][emoji173]️

Czyli trzymamy dalej kciuki za walecznego Mohikanina ✊✊✊

reklama
Naprawdę licza za receptę. Dziadostwo.
Tak, tak ja myślałam ze to bezpłatne. Poszłam do gabinetu pani doktor, wypisała receptę, wyszłam i pojechałam do domu. Wracam kilka dni później na wizytę a pani w kasie pyta: odbierała pani receptę tego i tego dnia od takiej pani doktor? Mówię ze odbierałam a ona na to ze musi doliczyć do wizyty kwotę za wypisanie recepty....
✊✊✊✊✊✊✊✊

Do góry