reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Transfer miałam w poniedziałek o 15:00. Badania pobrałam dzisiaj o 7:30

Kurcze strasznie szybko kaza te weryfikacje robic, jedne kliniki w 14dpt inne w 3, badz tu madry! Cos tak jakby zaczynalo ruszac ale na tym etapie to chyba jeszcze troche loteria z analizowaniem wynikow. Ilu dniowy mialas zarodek?

Na sztucznym, lecę cały czas na progesterenie i estradiolu. Jej co to można oznaczać? Powiedz proszę, denerwuję się:( Tak myślę ten progesteron wcześniejszy robilam po zastrzyku Prolutex a ostatnie wyniki przed zastrzykiem. Ciekawe czy to tego wina, napisałam już do lekarza. :/
Natalia,
mozliwe ze bez Prolutexu tak polecial,albo nie jest u ciebie do konca wykrywalny.Prg jest wydzielany skokowo wiec co jakis czas zmienia sie wynik.Pomimo to wynik 34 i tak jest super ,wazne zeby go utrzymac ,estradiol mowi o poziomie twojego endometrium jak jest zbudowane, odstawilas jakies tabletki? w razie czego moge cie plastrami poratowac z estradiolem .Nie musi rosnac do nieba,dobrze zeby sie utrzymywal na jako takim poziomie.

Kurcze strasznie szybko kaza te weryfikacje robic, jedne kliniki w 14dpt inne w 3, badz tu madry! Cos tak jakby zaczynalo ruszac ale na tym etapie to chyba jeszcze troche loteria z analizowaniem wynikow. Ilu dniowy mialas zarodek?
5-dniowy. Tez nie wiem, czemu tak szybko :/ chyba to takie standardy invictowe. Tylko szkoda, że za kasę pacjentów... no i niepotrzebne nerwy.

reklama
Do góry