reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Sprobuj poukladac co i kiedy ... owu , seksik i te sprawy, moze doliczymy sie tej Bety❤️❤️❤️I pamietaj nie wazne sa wartosci , wazne sie rosnie miarowo, a tego sie dowiesz w sobote pewno❤️❤️❤️Cyc do przodu

Cycki jędrne do przodu :D
No właśnie układałam te sprawy i dosłownie na dwa razy wychodzi albo seksik 15 i owu 17 albo seksik 19 i owu 22 albo pozniej.
21 dc progesteron miałam 6.Ciężko stwierdzić ale beta jutro już powie.
Emocje opadły więc biorę to na klatkę.

reklama
5-dniowy. Tez nie wiem, czemu tak szybko :/ chyba to takie standardy invictowe. Tylko szkoda, że za kasę pacjentów... no i niepotrzebne nerwy.

No faktucznie bez sensu troche taka wczesna weryfikacja, nic oprocz stresu to nie wnosi. Zrob 6 dpt najwczesniej to moze cos bedzie juz bardzoej wiadomo.[emoji110][emoji110][emoji173]️

Liczą, liczą. Ja ostatnio płaciłam 30 zł..
ja tam zawsze dzwonie na infolinię, mówię, że mi leków nie wystarczy bo źle wyliczyłam i jeśli mam w historii kiedyś taki lek przepisywany to mi wystawia lekarz za darmo, tyle że trzeba odebrać sobie - bez przesady już że za receptę tyle wrrr... zdzierstwo!

reklama
Do góry