reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że sytuacja juz została opanowana. Zdrówka! :*
Dziekuje Aniu, tak antybiotyk jest i rekonwalescencja na sofie dzis
[emoji3]Nie kombinuj
motylek24
No ja też do Bociana wydzwaniałam trzy razy. Zawsze lekarz do mnie oddzwonił i powiedział co mam robić. Wiadomo na tym etapie dałam sobie już spokój, ciąża to ciąża, tym bardziej że biorę tylko progesteron i heparynę.Ja piernicze, to ja w ciechocinku za wszystkie recepty i konsultacje telefoniczne bym chyba z torbami poszla jakby tez tak liczyli. Troche nieelegancko [emoji34]
@Tinhahahah no nie siedział
Ciężko powiedzieć kiedy bo patrząc na cykle w tym roku to miałam spokojnie nawet 32 dni i dlatego nie ruszyłam tematu do wczoraj(33dc) bo jak wiadomo nawet przez myśl mi nie przeszło,że naturalnie ciąża będzie miała miejsce.
Wiadomo ,że dla mnie to cud i chciałabym przy nim zostać ale lekarz P. nie owija w bawełnę i wali prosto z mostu zabijając całą nadzieje.
@tina35 gratulacje! co za wieści! Jasne, że to wczesnie i wszystko się może zdarzyć, ale ciesz się tym cudem!Bo lekarz powiedział ,że jak na 33 dc beta 22 jest za niska skoro wyliczył mi owu na 17 dc.
Żyłam nadzieja ze może owu mi sie przesunęło od metforminy a tu się okazuje ze raczej się skraca.
Lekarz szybko postawił mnie do pionu.
NataliaNNN
Który to dzień po transferze?Jestem po badaniach do 1 weryfikacji: beta 1,48 mlU/ml, progesteron 27,2 ng/ml. Estradiolu wynik będzie jutro, podobnie jak konsultacja telefoniczna. Co myślicie? Jestem klebkiem nerwów mimo relanium
Transfer miałam w poniedziałek o 15:00. Badania pobrałam dzisiaj o 7:30Który to dzień po transferze?
redferrari
Biedroneczka schudłąś 10 kilo? WoooooW to jest wyczynMi metmorfina, ale zaznaczam jak schudłam jakieś 10 kilu skróciła cykl.
No i wspaniała wiadomość!!!!
Podobno invitro czasem przeczyszcza tory i naturalsik jest )))
Jak tyś to kochana zrobiła?
reklama
NOVA-2016
Hej ewunka. Wracasz do boju?
Ja dziś 5dpt i piekny sen o dwóch kreskach spowodował że rano zrobiłam test. Nie wiem na co liczyłam... To nasza ostatnia szansa i jeśli się nie uda zamykamy temat ivf. Na dodatek dziś nie miałam wyjścia i musiałam podzwigac 10 kg dziecko. Myślicie że to mogło zaszkodzić?
Ja dziś 5dpt i piekny sen o dwóch kreskach spowodował że rano zrobiłam test. Nie wiem na co liczyłam... To nasza ostatnia szansa i jeśli się nie uda zamykamy temat ivf. Na dodatek dziś nie miałam wyjścia i musiałam podzwigac 10 kg dziecko. Myślicie że to mogło zaszkodzić?
Podziel się: