reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

trzcinka kuruj się tam kochana i szybko wracaj do zdrowia:tak:
Agapl jeszcze nie wiem kiedy transfer, jutro o 10 mam tam dzwonic i mi powiedzą:tak:ciągle myślę o tym jak tam moje malenstwa się rozwijają, mam nadzieję, że ładnie się tam dzielą:tak:

reklama
Hola - ja też mam takie same uczucie. Jak za długo pochodzę, to mnie jajniki bolą i brzuch ciągnie. No i co jakiś czas kłuje mnie taki punkcik zupełnie w dole brzuszka. Wczoraj więc zwiałam z łażenia z dynią do domu. Zresztą w Polsce Halloween to jak orka po ugorze :-)
Dziś też cmentarze z przerwami.
Właściwie przy klasycznym cyklu, to ja dziś już powinnam mieć @ w pełni, bo mija 14 dzień od punkcji (ale to dopiero 9 dzień od transferu). Ale nie wiem jak jest z po ICSI. Beta dopiero w sobotę i ustaliliśmy, że nie robimy wcześniej. Przyjęliśmy założenie, że niby czemu ma być inaczej jak zwykle i ... porezerwowaliśmy dziś wakacje.
Humor mi się polepszył, bo my kochamy podróże. Oczywiście nie będziemy żałować, gdy przyjdzie nam je w sobotę odwołać.
Ja też widziałam kropeczki na monitorze w trakcie transferu. Moja obsesja natomiast, to to że maluchy wyciekły - bo mi przy każdym transferze jakiś płyn pociekł. Lekarz twierdzi, ze to sól fizjologiczna, którą użył do przemywania, ale ja tam spokojna wcale nie jestem.
Smutno mi dziś było w kościele, bo dla mnie to takie święto też tych moich maluchów, którym się nie udało.

misia fajnie masz ze w razie czego mozesz sie odstesowac my w tym roku nigdzie nie bylismy ani nie pojedziemy. forsa poszła wiadomo na co:sorry:, ale niewazne oby był skutek:tak:. juz niedługo sie okaże. mnie nie kuje żaden punkcik tylko raczej to takie uczucie jakby ktos cała macice ciągnąl w dół:baffled:. ja najwcześniej będę testować w poniedziałek bo miałam maluszki dwudniowe.
Ja cały czas wierzę że tym razem się uda czego życzę tobie, sobie i pozostałym dziewczynom!
widze że Ty już masz jedno dzieciątko:happy:, chłopiec czy dziewczynka?

Ostatnia edycja:
Hola - mam córke 9 lat. Też wywalczoną - ale wtedy jeszcze udało się lekami. Aczkolwiek była to początkowo ciąża bliźniacza, ale jedno maleństwo nie przetrwało 2 ms.
Trzymam kciuki!

trzcinka79 gratuluję!!!!! Tyle zdążyłam wyłapać z tej mojej nieobecności.
Ysia również ogromnie gratuluję.
Normalnie idziecie jak burza!!!!!!!
Jeden dzień mnie nie ma i już ciężko z zaległościami.
​Co tam się dziewczyny ciekawego podziało??

Ostatnia edycja:
Coletka będzie wysoka beta
yes2.gif
nie ma innej możliwości
biggrin.gif
i kciuki zaciśnięte!!!

reklama
SonySony - bolą mnie piersi (także po bokach) a poza tym od czasu do czasu kłucie w jajniku, no i takie ciągnięcie w brzuchu jak na @.

Do góry