To miało być do @motylek24Obliczylam wszystkie liczby i tak jak mówisz przyrost w % ach mamy prawie identyczny... Ciężki czas mnie czeka, a tobie myślę że jeszcze wszystko się ułoży, z całego serca ci tego życzę
reklama
Przy wysokim poziomie komórek NK nie powinno się robić scratchingu. Nie wiem czy jeszcze przy jakichś innych problemach nie powinno się tego robić.
Też mi tak dziewczyny pisały ale co to oznacza wysokie Nk?Ponad 9 czyli ponad normę czy jakieś już wynik ponad 30??
Biedroneczka a Ty miałaś ah przy transferze dwóch zarodków ? Też o tym myślę żeby pogadać o ah z lekarzem ale przy jednym zarodku nie chcieli się zgodzić a co dopiero przy dwoch
A dlaczego nie chcieli robić nacięcia ?U mnie przy dwóch transferach bezproblemu aczkolwiek nie miałam transferowanych dwóch zarodków naraz.
martuska09
Zaangażowana w BB
Masz lepsza bete ode mnie więc nie martw się już tak ja miałam 7dpt 31.6Progesteron to hormon który podlaga wahaniom i myślę że różnica 3 jednostek nie ma znaczenia.
Wracając do bety. Nadal nie wygląda dobrze jest na niskim poziomie. Miałam podobnie w 7 pt 15.7
9 dpt 24
11 dpt 58
13 dpt 173
16 dpt 810
21 dpt 3870
Ciąża jest, serduszka nie widać. Mam jeszcze chwilę.
Jesteś skazana na powtórki bet. Może jesteś w grupie kobiet z prawidłową ciążą z niską beta? Poczytałam trochę angielskich artykułów naukowych i niestety wyglądało to średnio. Trzeba to przetrwać. U mnie okaże się ostatecznie za tydzień. Powodzenia.
11dpt 171.53
13dpt 340.68
15dpt 632.17
20dpt 2216.64
Na serduszku byłam jakoś w 31dpt czy jakoś tak [emoji4]
Może twoja na początku się słabo rozkręcala ale później ruszyła [emoji1]
A czy zwiększając dawkę Encortu z 10 na 20mg można zaszkodzić?Kochana szanse zawsze sa mi po zwiekszeniu dawek sie udalo ale nie mozna porownywac siebie doslownie
Ostatnia edycja:
motylek24
Fanka BB :)
Fajnie że wszystko się udało ja bardzo się obawiam czegoś złego, na tym etapie bedzie rozpacz. Dzis lekarz fajnie ze mną porozmawił mimo pośpiechu wszystko ładnie opisał, wykazał zainteresowanie lekami ktore przyjmuje. Posprawdzał bo o prolutex to nigdy nie słyszał. Uspokoił mnie a i różowe plamienie poszło precz.Masz lepsza bete ode mnie więc nie martw się już tak ja miałam 7dpt 31.6
11dpt 171.53
13dpt 340.68
15dpt 632.17
20dpt 2216.64
Na serduszku byłam jakoś w 31dpt czy jakoś tak [emoji4]
Może twoja na początku się słabo rozkręcala ale później ruszyła [emoji1]
gosia321
Napewno czulam bardzies skutki jego brania ale nie jedna z nas brala tu encorton w wiekszej dawce niz 10A czy zwiększając dawkę Encortu z 10 na 20mg można zaszkodzić?
Ja bym zwiekszyla chociaz do 15
motylek24
Życzę ci z całego serca przyrostów bety. Wiem że teraz będziesz chodziła na betę co dwa dni, tak jak ja. Warto zadzwonić do kliniki około 10 czy 11 dnia i powiedzieć co i jak. Ja lekarzowi przyznałam się że latałam na betę wcześniej.To miało być do @motylek24
W No.vum to decyzja embriologa czy jest wskazanie czy nie maA dlaczego nie chcieli robić nacięcia ?U mnie przy dwóch transferach bezproblemu aczkolwiek nie miałam transferowanych dwóch zarodków naraz.
reklama
Daj znaka czy aktualne ja mam na nich namiary[emoji16]Napisałam już do niej i czekam aż mi odpisze
Podziel się: