reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To ja sie wetne beszczebelnie:p

Ta ostatnia ksiazka to nauka o milosci, przyjazni , wybaczeniu... piekna na zlamane serca[emoji173]️
Poczytam sobie ale nie wiem czy dam radę, bo już widząc okładki mam łzy w oczach.
Coś się ze mną dzieje przy tej ciąży, na mamma mia 2 wyłam momentami jak bóbr. Chyba puszczają mi wszelkie hamulce emocjonalne.

reklama
Tyle tutaj przychodzicie jakieś badania paśniki kurczliwości... dziwie się ze żadna jeszcze nie dostała propozycji od lekarza, żeby pisać doktorat na jej podstawie.
Ja sobie powiedziałam ze 3 procedury i jak nie wyjdzie to koniec zabawy, ale zobaczymy jak to się ulozy - może trzeba będzie tez więcej badań robic i procedur przechodzić.
Bardzo Was podziwiam za determinację. [emoji274][emoji274][emoji274]

A ty Jakie miałaś komórki NK?
To chyba pytanie do mnie. :) Nie wiem, bo nie sprawdzałam. Miałam za to scratching i w połączeniu z nacinaniem otoczki zarodków dało mi to szybszą implantację zarodków ale niestety skończyło się na ciąży biochemicznej. Jednak nie była to wina ani scratchingu ani nacinania otoczki, po prostu były słabe zarodki. To były zarodki z plemników mojego męża, a u nas był naprawdę poważny problem z jakością plemników.
Piszę o szybszej implantacji, bo zarodkami mężowymi, dochodziło do dziwnych akcji z betą, która późno startowała i się ślimaczyła ale to długa opowieść i nic nie wnosząca do Twojej sytuacji. [emoji8]

tylko jest roznica taka ze NK moga byc we krwi i w endometrium.Roznia sie nieco .Wiekszosc was robila NK z krwi a nie z probki endo.Jesli sa te komorki w wysciolce macicy wtedy sie AH nie powinno robic ,bo drazni to je jeszcze bardziej i sie namnazaja .Te ktore siedza we krwi nie sa w tym momencie grozne.Ja mialam dwa razy AH robione z NK o warosci 16 i 33%.We krwi mam,w endo sa na normalnym poziomie. Tyle z moich dyskusji z immunologiem.

reklama
Do góry