Odpisał żeby leki te same i zrobić schrating jak proponuje doktor.Byłaś u Paśnika jak rozumiem? Co on radzi? Może napisz do niego maila z opisem całej sytuacji, wyników, z tą betą co teraz miałaś też i spytaj co on radzi? Czy on radzi scratching?
reklama
Moze nie tyle naciagaja, ile nie maja juz pomyslu.To troszke cie naciaga na ten atosiban po co go podawac skoro nie ma nadmiernej kurczliwosci
Bylas @lama70 u innego lekarza skonsultowac to?
Nie mam u Kogo wcześniej leczylam się w Artemidzie Ale ta klinika to porażkaMoze nie tyle naciagaja, ile nie maja juz pomyslu.
Bylas @lama70 u innego lekarza skonsultowac to?
gosia321
Fanka BB :)
Artemida po taniosci jedzie i gowno robi cos o tym wiemy prawdaKriobank Białystok
Crio transfer 2000zl
Został tam ostatni zarodek.
Porównując ceny z Artemidy to tu jest drogodrogo
Rownie dobrze moglabys w szpitalu zrobic histero ze strechingiem za darmo tylko pytanie czy znajdziesz szybki termin
Doktor odradza histero i laparoskopie mówi że to niepotrzebneArtemida po taniosci jedzie i gowno robi cos o tym wiemy prawdano ale 1400 za streching
Rownie dobrze moglabys w szpitalu zrobic histero ze strechingiem za darmo tylko pytanie czy znajdziesz szybki termin
redferrari
No to na dwa wózki trzeba by byłoPodobno przez to nacinanie otoczek i wrzucanie plemniora jest wieksze ryzyko ze zarodek się podzieli na dwa.
Czyli przy najbardziej optymistycznym scenariuszu będę mieć czworaczki.
Biedroneczka83
No to na dwa wózki trzeba by byłojak będą czworaczki to obiecuję pomagać przy spacerach po pracy
![]()
No i to jest plan
martuska09
Zaangażowana w BB
1400 za tą masakre? [emoji15] co wy mi tu piszecie ja pierwsze 3 scratchingi miałam w ramach wizyty później zmieniłam lekarza zrobił za 100zl...Ja bym chyba też zreZygnowała z tego schratingu ( koszt 1400zl) a zamiast tego podeszla z encorton 20mg i prolutex od 1dpt oraz relanium ( zamiast atosiban 1100zl już miałam 2 razy i nic nie dało?)
Jak myślicie dziewczyny
reklama
Never give up
@NadziejaJest zabieraj malucha z zimowiska na całe 9miesięcyNo ja juz po wizycie. U mnie endo troszke pomalutku idzie bo dzis tylko 6mm prawie 7… dlatego esfrofem 3x1 i w piatek kolejna wizyta. Juz wybralam zarodek, bedziemy transferowac blastocyste 4AB. Dodatkowo jeszcze pani dr zasugerowala ze cos na rozrzedzenie krwi da. Mowi ze nie zaszkodzi a moze pomoci jeszcze kurczliwosc pochwy przed transferem bedziemy robic. Ktoras robila? No....czuje sie dopieszczona po wizycie, jakkolwiek to brzmi
![]()
![emoji173.png](https://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji173.png)
![emoji173.png](https://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji173.png)
Podziel się: