reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Niezapominajka2018 powodzenia na wizycie. Masz jeszcze mrożaczki? Jeśli tak, to mam nadzieję, że dostaniesz zielone światło na crio w tym cyklu. Daj znać po wizycie. [emoji8]
@NadziejaJest powodzenia, daj znać, co wymyślił lekarz, jakie leki do crio przepisał. Już trzymam kciuki, żeby ten transfer był szczęśliwy. [emoji110][emoji110][emoji110]
Miłego dnia. [emoji8]

reklama
Nie nakrecam sie, tak tylko zauwazylam, bo byly bardzo obolale, nie moglam podniesc nawet reki, bo bolalo. A od dzis rano, nic nie boli. Wiec to jest zmiana o 180 stopni, co mnie zastanawia czemu tak.
Jestem w domu, ale zajec mi nie brakuje. Tylko caly spokoj burza mi szopki z jelitami a teraz nagle zupelnie ustaly bol biersi.

Ja chodze do pracy i nie mam czasu analizować. ;)
Przy pierwszym transferze od razu po 1 symulacji nap... mnie brzuch i piersi.
Teraz nic nie czuje po 2 symulacji i crio - tylko te kłopociki gastryczne.
Powiem tak w porównaniu z pierwszym czuje się super - wtedy milam obolałe jajniki głowa mnie napieprzala i cycki bolały. I byłam calam napuchnieta.
Teraz inaczej jakos, lepiej jakoś te hormony chyba znosze.

O masz to jest Polska właśnie ech...
Dlatego moja lekarka ma urlop. Ja to mam pecha. Mam ochotę uciec. Choć po pierwszych lodach ze strony położnych stwierdzam że są ok. Lekarz z oddziału musi zejść. Nie dziwię się że są zajeci przyjeli kilka pacjentek na patologię albo na poród. Czuję się tutaj jak kosmita normalnie, wszystkie wielkie brzuchy a ja przychodzę i zawracam im głowę. Kiedyś dawno temu przy poronieniu zajęto się mną cierpliwie i dokładnie. Zobaczymy...

Haha no tak. Mi chodzi o to ze na pewno sie czegos by rodzina doszukala. Tylko ze ja bym wiedziala ze tak naprawde to nie moje cechy.
Oj kochana mysle ze to malo wazne i na ta chwile chodza ci po glowie takie rzeczy mysle ze jak bylaby taka koniecznosc i mialabys juz na swiecie dziecko z kd to nie myslalabys juz tak ze nie jest do ciebie podobne wazne ze jest.
U mnie jest mozna powiedziec podobna sytuacja bo korzystalismy z nd i prawda jest taka ze jesli wygral u nas genotyp taty to nasze dziecko tez nie bedzie pofobne do rodzicow ale to nie wazne dla mnie bedzie najpiekniejsze i najwazniejsze ze jest

Ja mam to samo hahahah wiec obie jestesmy niedojrzalr jak cos. Malo tego ja mam jeszcze glupsza mysl ze moj maz bedzie mial dziecko z inna baba aaaaaa [emoji4][emoji4] guuupie, nie?[emoji4]
Hehe to moj emek tez to samo stwierdzil jak z jego zarodkami sie nie udalo i zostaly juz tylko z dawca mimo ze podjal decyzje swiadomie to jednak jego meska duma sie odezwala. Nawet sie zasmial ze byloby taniej jakbym poszla w bok :)

reklama
@Niezapominajka2018 powodzenia na wizycie. Masz jeszcze mrożaczki? Jeśli tak, to mam nadzieję, że dostaniesz zielone światło na crio w tym cyklu. Daj znać po wizycie. [emoji8]
@NadziejaJest powodzenia, daj znać, co wymyślił lekarz, jakie leki do crio przepisał. Już trzymam kciuki, żeby ten transfer był szczęśliwy. [emoji110][emoji110][emoji110]
Miłego dnia. [emoji8]
Powodzenia dziewczyny [emoji110][emoji110][emoji256][emoji256]

Do góry