reklama
Ja do niego smigam. Humorki mam gdzies wazne ze moze koles pomoc. Zreszta jakichs specjalnych humorkow nie zauwazylam. Jest taki specyficzny tak bym powiedziala ale i mega zaangazowany!Dziewczyny,
u mnie się wyjaśniło, że jeżeli zdecyduję się na Novum to mam wykonać zlecone przez dr Taszycką badania i na wizytę startową zapisąć się do już dr Lewandowskiego.
Co o nim sądzicie? Wiem, że jest dobrym specjalistą, ale miewa też niezłe humorki
Ja mam to samo hahahah wiec obie jestesmy niedojrzalr jak cos. Malo tego ja mam jeszcze glupsza mysl ze moj maz bedzie mial dziecko z inna baba aaaaaa [emoji4][emoji4] guuupie, nie?[emoji4]@annemarie kciuki jak stąd do końca galaktyki !!!!!
Dziewczyny z KD. Przepraszam jeśli pytanie jest zbyt bezpośrednie czy niedelikatne. Ale sama myślę nad tą kwestią, bo nie wiem czy przez endomendę nie stanę kiedyś przed taką decyzją.
Wiem, że genetyka nie jest najważniejsza, że dziecko jest noszone pod sercem, kochane i Wasze na 250%. Mnie tylko jedno zastanawia. U nas o IVF wiedzą tylko moi rodzice. I gdybyśmy się kiedyś zdecydowali na KD to nie wiem czy z jednym umiałabym sobie poradzić - słuchania od wszystkich i doszukiwania się do kogo dziecko podobne. Jak sobie w sercu poradzić z tym, że na pewno nie do mnie, że nie ma co "szukać" mojego nosa czy charakteru.
Wybaczcie jeśli pytanie jest niedojrzałe. Ja sama na pewno jeszcze nie dojrzałam do tego, żeby taki krok podjąć.
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy to normalne aby w 2dpt ustaly bole piersi?
Felia nie nakręcaj się kochana tak ))
Siedzisz w domu czy w robocie?
redferrari
Czeba było zaprosić, zachęcić na pewno by odwiedziłHahah maz w delegacji a sasiad zaden mnie nie odwiedzil [emoji16]
Mamy podobnych mezow naukowcow. Skad ja to znam, wieczna rozkmina i swoj swiat. Ale nie tlamsi wspoera oj no jest ciuudowny[emoji16]Nie lubie i nie umiem owijac w bawelne, w sumie nie wiem co gorsze? Za duzo juz w temacie wiem i za duzo przeszlam zeby czasami sie nie odezwac jak sie tu za glowe lapie czytajac nowoscTez zawsze mysle... pisac czy sie lepiej nie odzywacwierz mi ze przewaznie sie nie odzywam i pozwalam medycynie tutaj nowe horyzony odkrywać.
A meza mam cudownego , daje mi rozwijac skrzydla nie tlamsi , nie kloci... szalony naukowiec , respektujacy moja potrzebe wolnosci i wariactwa zeby nie zwariowac. Ale jest zawsze blisko w [emoji173]️chociaz przewaznie go nie ma bo taka ma prace.
Biedroneczka83
Ja mam to samo hahahah wiec obie jestesmy niedojrzalr jak cos. Malo tego ja mam jeszcze glupsza mysl ze moj maz bedzie mial dziecko z inna baba aaaaaa [emoji4][emoji4] guuupie, nie?[emoji4]
Dziewczyny myśle ze nie ma głupich ani niedojrzałych pytań. Po prostu każdej wiruje ro invitro w głowie jak może. Dobrze ze jest to forum i można wie wygadać, a czasem popierdzielić głupoty. I myśle ze po ro jest to forum żeby wszytsko tu palnąć.
Wiadomo partner i rodzina to jedno, ale nie maja takiej samej psychiki, jak my Kurki nioski.
Nie nakrecam sie, tak tylko zauwazylam, bo byly bardzo obolale, nie moglam podniesc nawet reki, bo bolalo. A od dzis rano, nic nie boli. Wiec to jest zmiana o 180 stopni, co mnie zastanawia czemu tak.Felia nie nakręcaj się kochana tak ))
Siedzisz w domu czy w robocie?
Jestem w domu, ale zajec mi nie brakuje. Tylko caly spokoj burza mi szopki z jelitami a teraz nagle zupelnie ustaly bol biersi.
reklama
redferrari
ja bym cycki zostawiła ich własnemu życiu - ja już 17 tc i jednego dnia dotknąć nie moę innego w porządku... uwolnijmy cyce od ciągłych rozważań... są marudne i zmienne jak to kobietyNie nakrecam sie, tak tylko zauwazylam, bo byly bardzo obolale, nie moglam podniesc nawet reki, bo bolalo. A od dzis rano, nic nie boli. Wiec to jest zmiana o 180 stopni, co mnie zastanawia czemu tak.
Jestem w domu, ale zajec mi nie brakuje. Tylko caly spokoj burza mi szopki z jelitami a teraz nagle zupelnie ustaly bol biersi.
Podziel się: